نخستين روز از مسابقههاي بوکس جوانان آسيا در فيليپين با حذف دو نماينده ايران و راهيابي يک نماينده ديگر ايران به دور دوم به پايان رسيد.
در آغاز اين رقابتها که در شهر «سوبيک بي» در فيليپين در حال برگزاري است در وزن 81- کيلوگرم "سياوش اميدي" با نتيجه 9 بر 7 نماينده ازبکستان را شکست داد و به دور دوم راه يافت. طبق برنامه وي دو روز ديگر در دور دوم بايد با نماينده چين مبارزه کند.
در وزن 64 کيلوگرم "احسان خداياري" 21 بر 11 به نماينده قرقيزستان باخت تا اولين حذف شده ايران در اين دوره از رقابتها باشد.
در وزن 69 کيلوگرم "ساسان زبيرم" با نتيجه 11 بر 5 مغلوب ديگر نماينده قرقيزستان شد تا قرقيزستان در روز اول دو نماينده ايران را حذف کرده باشد.
فردا و در دومين روز اين رقابتها طبق برنامه در وزن 49- کيلوگرم "هومن طوقاني" با نماينده فيليپين مبارزه خواهد کرد. در وزن 56- کيلوگرم "ارسلان عبداللهي" با نماينده قزاقستان روبهرو ميشود و در وزن 60- کيلوگرم "هادي ماکويي" با نمايندهاي از تايلند مصاف خواهد کرد.
در اين دوره از رقابتها 128 بوکسور در قالب 25 کشور حضور دارند که تيم ايران با 9 بوکسور شرکت کرده است.