تاریخ انتشار: ۱۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۲۸
کد خبر: ۳۱۴۱۶۳
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
مصلای اهواز؛ نقطه اوج حضور معنوی مردم در دعای عرفه
مصلای امام خمینی(ره) اهواز امروز میزبان هزاران نفر از مردم مؤمنی بود که با قرائت دعای روح‌بخش عرفه، خود را برای نماز عید سعید قربان آماده کردند.

 مراسم دعای عرفه با حضور گسترده نمازگزاران، جوانان، خانواده‌ها و روحانیون در مصلای اهواز برگزار شد؛ فضای معنوی این مکان مقدس با زمزمه دعای امام حسین(ع) آکنده از حال و هوای عرفانی بود. همچنین تمهیداتی همچون توزیع آب، تقویت سیستم سرمایشی و ارائه نسخه‌های مکتوب دعا برای رفاه زائران در نظر گرفته شده بود.

دعای عرفه در ۵۰۰ نقطه از خوزستان طنین‌انداز شد

به گزارش ایرنا، مساجد سراسر استان خوزستان امروز میزبان باشکوه‌ترین مراسم دعای عرفه بودند؛ مؤمنین و نمازگزاران در ۵۰۰ نقطه از شهرها و روستاهای استان، با حضور پرشور خود، این مناسبت بزرگ را گرامی داشتند.

این آیین معنوی با قرائت دعای عرفه امام حسین(ع) و مناجات‌های عرفانی همراه بود. در بسیاری از مساجد، این مراسم از طریق صفحه‌های مجازی و رسانه‌های محلی به‌صورت زنده پخش شد تا بیماران و سالمندان نیز در فضای معنوی آن سهیم باشند.

خطبای این آیین با اشاره به ظرفیت دعای عرفه برای تقریب مذاهب، بر لزوم وحدت جهان اسلام در برابر چالش‌های مشترک تأکید کردند.

با وجود گرمای شدید هوا، حضور پرشور جوانان، خانواده‌ها و فعالان مذهبی، جلوه‌ای از عشق مردم خوزستان به معنویت و مضامین عرفانی این روز را به نمایش گذاشت.

یادمان شهدای استان، به‌ویژه یادمان سردار شهید علی هاشمی، نیز امروز میزبان صدها نفر از مردم مؤمن اهواز بود.

آیین‌های امروز خوزستان با نوای ملکوتی «یا علی یا عظیم» به پایان رسید و مؤمنان با قلبی لبریز از ایمان و امید، به استقبال عید قربان می‌روند. 

مرجع / ایرنا
:
:
:
آخرین اخبار