تاریخ انتشار: ۱۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۲۲
کد خبر: ۳۱۴۱۳۹
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
مدیرکل ارشاد خوزستان:
توسعه پایدار فرهنگی در شرق استان هدف‌گذاری شده است
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان با اشاره به ظرفیت‌های فرهنگی و هنری شهرستان‌های ایذه ،باغملک، صیدون و دزپارت گفت: در حال تدوین برنامه‌های راهبردی برای احیای فرهنگی و هنری و پیشرفت پایدار این مناطق هستیم. 

 

حسین براتی روز چهارشنبه در نشستی با حضور فرشاد ابراهیم پور نماینده مردم ایذه، باغملک، صیدون و دزپارت در مجلس شورای اسلامی با موضوع توسعه فرهنگ و هنر در این مناطق افزود: این شهرستان‌ها از ظرفیت غنی در حوزه فرهنگ و هنر برخوردار هستند اما کمتر مورد توجه قرار گرفته‌اند.

وی احداث مجتمع‌های فرهنگی، برگزاری جشنواره‌های ملی، منطقه‌ای و استانی، احیای مراکز فرهنگی روستایی و توجه به مفاخر بومی را از جمله برنامه‌های در دست اجرا برای شهرستان‌های ایذه، باغملک، صیدون و دزپارت عنوان کرد.

براتی از برنامه‌های مشترک با آموزش و پرورش برای توسعه هنرستان‌های هنرهای زیبا در برخی مناطق استان خبر داد و گفت: در حال بررسی راه‌اندازی رشته‌های هنری در شهرستان‌های ایذه و کارون هستیم تا استعدادهای جوانان منطقه به صورت علمی پرورش یابد.

وی به پیگیری برای جذب نیرو در برخی شهرستان‌ها به ویژه در مناطقی همچون دزپارت و صیدون که فاقد چارت سازمانی و تشکیلاتی هستند اشاره کرد و افزود: در صورت حمایت نمایندگان مجلس امکان جذب نیروهای جدید برای تقویت فعالیت‌های فرهنگی فراهم خواهد شد.

براتی در ادامه بیان کرد: تقویت کانون‌های فرهنگی مساجد، موسسات قرآنی در روستاها یکی از اولویت‌های ما بوده و همچنین برنامه‌ریزی لازم برای شناسایی و معرفی مفاخر و مشاهیر منطقه نیز در دستور کار است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان گفت: در صورت حمایت و پیگیری نماینده مجلس از ظرفیت مسئولیت‌های اجتماعی دستگاه‌ها و شرکت‌های صنعتی حوزه انتخابیه و همچنین ارزش افزوده شهرداری‌ها و دهیاری‌ها، می‌توان چندین پروژه عمرانی و رویدادهای فرهنگی هنری نیز تعریف کرد.

مدیرکل ارشاد خوزستان: توسعه پایدار فرهنگی در شرق استان هدف‌گذاری شده است

 

توجه به ظرفیت‌های فرهنگی، عامل توسعه پایدار منطقه خواهد شد

در ادامه فرشاد ابراهیم‌پور نماینده مردم ایذه، باغملک، صیدون و دهدز در مجلس گفت: عدم توجه و استفاده از ظرفیت‌های فرهنگی و هنری عامل اصلی توسعه نیافتگی این منطقه است که بدون پرداختن به این مسئله، پیشرفت اقتصادی و اجتماعی محقق نخواهد شد.

ابراهیم پور با اشاره به ظرفیت بالای حوزه انتخابیه خود از نظر پیشینه تاریخی و تمدنی چند هزارساله، وجود جوانان انقلابی و باانگیزه، آب و هوا و خاک حاصلخیز بیان کرد: همه شرایط برای توسعه و پیشرفت آماده است اما در عمل این اتفاق محقق نشده است چرا که از ظرفیت‌های فرهنگی و هنری به درستی استفاده نشده است.

وی افزود: متاسفانه در طول زمان باورهای نادرست جایگزین سنت ها و آداب اصیل ایرانی و اسلامی شده و همین امر باعث یک چرخه معیوب در رشد اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی منطقه شده است.

ابراهیم پور با اشاره به مراسمات پرتجمع و بعضا غیرضروری، خواستار توجه و پرداخت جدی‌تر به مسائل فرهنگی و هنری شد و گفت: برای ایجاد منطقه‌ای پربار از فرهنگ و هنر ایران، نیازمند یاری و مساعدت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هستیم.

این نماینده مجلس با اشاره به پیشینه فرهنگی منطقه گفت: تحقیقات نشان می‌دهد که خواستگاه جغرافیایی ۱۱ نفر از مفاخر بزرگ اسلام، ایذه بوده است اما این ظرفیت‌ها به درستی معرفی نشده و بعضا ناشناخته مانده‌اند.

وی در پایان بر استفاده از نیرو و ظرفیت جوانان منطقه تأکید کرد و افزود: باید در مسیر پیشرفت و توسعه از ایده‌ها، نیرو و افکار جوانان بهرمند شویم.

مرجع / ایرنا
:
:
:
آخرین اخبار