تاریخ انتشار: ۰۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۳
کد خبر: ۳۱۳۷۸۶
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

کشف و معدوم‌سازی ۱۱۵۰ بطری مشروبات الکلی در خرمشهر

دادستان عمومی و انقلاب خرمشهر از کشف، ضبط و معدوم‌سازی ۱۱۵۰ بطری مشروبات الکلی خارجی در این شهرستان خبر داد.

 محمد سلیمانی‌پور دادستان عمومی و انقلاب خرمشهر امشب در جمع خبرنگاران از کشف و ضبط ۱۱۵۰ بطری مشروبات الکلی خبر داد و اظهار کرد: این مشروبات که در یک باب منزل مسکونی نگهداری می‌شد، پس از طی مراحل قانونی، معدوم‌سازی شد.

وی با اشاره به اینکه این کشفیات در نتیجه تلاش‌های مستمر نیروهای انتظامی و در راستای اجرای طرح‌های مبارزه با مظاهر فساد صورت گرفته است، افزود: مقابله با تهیه، توزیع و نگهداری مشروبات الکلی یکی از رویکردهای جدی دستگاه قضایی در حفظ امنیت اجتماعی و اخلاقی جامعه است.

وی خاطرنشان کرد: پرونده قضایی در این خصوص تشکیل و تحقیقات جهت شناسایی عوامل مرتبط با با پرونده ادامه دارد.سلیمانی‌پور ضمن تقدیر از اقدامات نیروهای انتظامی و امنیتی، بر استمرار برخورد قاطع با عوامل تهیه و توزیع مشروبات الکلی در منطقه تأکید کرد و گفت: هیچ‌گونه اغماضی در برابر هنجارشکنان و مخلان نظم عمومی وجود نخواهد داشت.

مرجع / فـارس
captcha
آخرین اخبار