تاریخ انتشار: ۰۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۱
کد خبر: ۳۱۳۶۴۶
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
راه اندازی مراکز جدید معاینه فنی خودرو‌های سنگین در اهواز و دزفول
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خوزستان گفت: راه اندازی سه یا چهار مرکز معاینه فنی خودرو‌های سنگین در دزفول و اهواز در دستور کار است.
 

 محمد جولانژاد اظهار کرد: دو مرکز معاینه فنی خودرو‌های سنگین در اهواز، یک مرکز در بهبهان، یک مرکز در اندیمشک، یک مرکز در ایذه، یک مرکز در بندر امام خمینی، یک مرکز در شوشتر و یک مرکز در خرمشهر در حال فعالیت است.

وی افزود: در حال برنامه‌ریزی هستیم تا سه یا چهار مرکز معاینه فنی خودرو‌های سنگین در دزفول و اهواز راه‌اندازی شود.

جولانژاد گفت: در سال‌های گذشته فعالیت این مراکز به صورت سهمیه‌بندی بود، اما اکنون به منظور تحقق شعار سال، از سرمایه‌گذاری در این زمینه استقبال می‌کنیم.

مدیرکل حمل‌ونقل جاده‌ای و راهداری خوزستان عنوان کرد: سال گذشته حدود ۹۰ هزار مورد معاینه فنی خودرو‌های سنگین انجام شد که با توجه به وضعیت تردد در جاده‌ها به نظر می‌رسد و سال جاری رشد ۱۰ درصدی در این زمینه داشته باشیم.

وی با اشاره به تأثیر معاینه فنی خودرو‌ها در جلوگیری از حوادث افزود: خودرو‌های سنگین با عمر زیر ۱۰ سال باید هر شش ماه یک بار و خودرو‌های با سن بالاتر از ۱۰ سال باید هر سه ماه یک بار معاینه فنی شوند در غیر این صورت امکان صدور گواهینامه حمل‌ونقل برای این ناوگان وجود ندارد.

مرجع / صداوسیما
:
:
:
آخرین اخبار