تاریخ انتشار: ۰۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۱:۴۷
کد خبر: ۳۱۳۳۷۲
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

برگزاری دومین مانور سراسری مدیریت مصرف روشنایی معابر در خوزستان

- مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خوزستان از برگزاری دومین مانور سراسری مدیریت مصرف روشنایی معابر با هدف حذف روشنایی‌های مازاد و نامتعارف در سطح شهرستان‌های تحت پوشش این شرکت خبر داد.

 

علی خدری روز پنجشنبه اظهار کرد: این مانور با هدف اصلاح الگوی مصرف، ارتقای بهره‌وری انرژی و فرهنگ‌سازی در زمینه مدیریت بهینه روشنایی از شامگاه چهارشنبه با مشارکت گسترده گروه‌های عملیاتی و کارشناسی آغاز شد.

وی افزود: در این مانور ۱۱۰ گروه فعال شامل ۷۰ تیم عملیاتی، ۴۰ تیم حقوقی و ۹ کارشناس نظارت عالیه در سطح خوزستان به اجرای برنامه‌های تعیین‌شده پرداختند.

خدری با اشاره به اقدامات انجام‌شده در این رزمایش تصریح کرد: در این عملیات ۱۴۸ اخطار کتبی به اماکن تجاری دارای روشنایی غیرمتعارف صادر شد؛ همچنین کاهش روشنایی در راهروهای ۱۱۰ مرکز تجاری و پاساژ از طریق خاموشی حدود ۲۷۰۰ لامپ، شناسایی و جمع‌آوری ۸۵ مورد انشعاب غیرمجاز از دکه‌های مستقر در حاشیه گذرگاه‌ها و خیابان‌ها، و حذف یا کاهش ۸۵۰ لامپ مازاد در اماکن تجاری از جمله نتایج این مانور بود.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خوزستان افزود: خاموشی ۵۵ تابلو تبلیغاتی بزرگ، ۱۲۵ برج نوری در میادین و پارک‌ها، و خاموشی کامل روشنایی مبادی ورودی ۱۷ گذرگاه شهری (به جز نقاط حادثه‌خیز) که اقدام اصلاحی نداشتند، نیز در این عملیات اجرایی شد.

وی ادامه داد: همچنین خاموشی بیش از ۷۵ رشته ریسه تزیینی شهرداری‌ها و جمع‌آوری کامل ۹۵ شعله لامپ پرمصرف قلمی با موفقیت انجام شد که تأثیر بسزایی در تعدیل روشنایی و حذف نورهای مازاد داشته و در نهایت موجب صرفه‌جویی قابل‌توجهی در مصرف برق شده است.

خدری اظهار کرد: جمع‌بندی اقدامات انجام‌شده در این مانور منجر به کاهش توان مصرفی معادل ۱.۴ مگاوات و صرفه‌جویی انرژی معادل ۱۱ مگاوات‌ساعت در بخش روشنایی شهری شده است.

وی تأکید کرد: استمرار این‌گونه مانورها، به‌عنوان بخشی از راهبردهای مدیریت مصرف انرژی، نقش مؤثری در کاهش بار شبکه، افزایش پایداری برق و بهبود کیفیت خدمات‌رسانی به مشترکان خواهد داشت.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خوزستان در پایان از همراهی مردم و همکاری نهادهای مختلف در اجرای موفق این مانور قدردانی کرد و خواستار استمرار توجه به مدیریت مصرف به‌ویژه در فصل گرم سال شد.

مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار