وی با بیان اینکه چهارشنبه آخرسال امسال قطعا بهتر از سال قبل خواهد بود، به روسای پلیس پیشگیری توصیه کرد که با افرادی که اقدام به فروش موادمحترقه و خطرزا میکنند، افراد خطرآفرین و مزاحم برخورد شدیدتری داشته باشند.
وی با بیان اینکه برخی دوستان پیشنهاد میکنند که مراسم چهارشنبه آخرسال در پارکها برگزار شود، گفت: تجربه نشان داده که پیشنهاد وطرح این موضوع مناسب نبود. چرا که در انتهای مراسم و در ساعت دو بامداد با درگیری و هزار مشکل به پایان میرسد و افراد نتوانستند این مراسم را مدیریت کنند.
وی با بیان اینکه در کشورهای اروپایی در شب سالنو افراد پس از انجام آتشبازی اقدام به آتشزدن خودروها و مغازهها میکنند گفت: این در حالی است که پلیس و تمامی دستگاههای مربوطه در شب سالنو آماده باش هستند اما با این حال نمیتوانند مردم را کنترل کنند.
وی با بیان اینکه ما نیز نمیتوانیم مثل خارجیها مدیریت کرده و اجازه دهیم افراد خودرویی را آتش بزنند گفت: سالهای گذشته برخی اراذل و اوباش خودروها را متوقف و از مردم میخواستند که برقصند که این صحنه زشتی بود و حتی اقدام به آتشزدن درختان میکردند.
به گفته احمدیمقدم جرایم مربوط به چهارشنبه آخرسال تقریبا به صفر رسیده است.
وی همچنین با اعلام خبر برداشتن محدودیتهای صنفی در شب عید گفت: از ابتدای این هفته تا 16 فروردین ماه محدودیتهای فعالیتهای صنفی لغو شده است و مغازهداران و رستورانها به خصوص در شهرهای مسافرپذیر و در راهها میتوانند تا هر ساعتی که خواستند فعالیت صنفی خود را ادامه دهند.
احمدیمقدم در توجیه این تصمیم پلیس گفت: کار خداپسندانهای است و باید اجازه داد مردم و کسبه نیز از این فرصت برای انجام امور صنفی و همچنین شادی و رفاه استفاده کنند.
فرمانده ناجا در ادامه با اشاره به اینکه برداشتن محدودیتهای صنفی موجب افزایش فعالیتهای ماموران خواهد شد گفت: با این حال این کار اقدامی خداپسندانه است و با تشدید فعالیتها میتوان به رونق بازار کمک کرد.