تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۷
کد خبر: ۳۱۲۷۹۷
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
احداث شهرک صنعتی ۲۵۰ هکتاری و شهرک دارویی و سلامت در شهر جدید رامین تحولی برای اشتغالزایی
مدیرعامل شهر جدید رامین گفت: ۲ تفاهم نامه جهت احداث شهرک صنعتی در مساحت ۲۵۰ هکتار و شهرک دارویی و سلامت به مساحت ۴۰ هکتار امضا شده که امید می رود این طرح ها زمینه‌ساز تحول بزرگی درایجاد اشتغال و رضایتمندی مردم باشد.

 به گزارش خوزنیوز به نقل از  کارونی ها : شاکر ناصری روز سه شنبه  پس از بازدید میدانی از شهرجدید رامین در اهواز با اشاره به اجرای طرح های عمرانی برای تکمیل واحدهای نیمه تمام و توسعه زیرساخت‌های این شهر جدید، اظهار کرد: با توجه به افزایش جمعیت شهر اهواز، شهر جدید رامین از سال ۸۹ برای احداث مسکن مهر، تاسیس و تاکنون حدود ۵ هزار و۷۷۳ واحد در این شهر ساخته شده است.
وی افزود: همچنین یکصد واحد مسکونی در راستای قانون جوانی جمعیت تکمیل شده که در زمینه نهضت ملی نیز پروژه‌های دیگری در دست اقدام بوده و به زودی به اتمام رسیده و به متقاضیان تحویل داده می شود.
مدیرعامل شهر جدید رامین ادامه داد: همچنین زیرسازی برای اجرای چندین طرح عمرانی به ارزش ۷۶ میلیارد تومان، انجام شده و تا دهه فجر امسال عملیات اجرایی این طرح ها آغاز می شود.
وی بیان کرد: در راستای توسعه زیرساخت‌های شهر نیز در یک ماه گذشته حدود ۷۰ هزار مترمربع آسفالت انجام شده و احداث یک زمین ورزشی مجهز، پارک پردیس ۲.۵ هکتاری، مدرسه ۹ کلاسه، فرهنگسرا و تکمیل زیرساخت‌های شبکه برق در این شهر جدید نیز در حال اجرا است.
ناصری اظهار کرد: برای تکمیل زیرساخت‌ها اقدامات خوبی تاکنون از سوی شرکت مادر تخصصی شهرهای جدید به ۲ مجموعه شیرین شهر و شهر رامین ابلاغ شده و در زمینه تکمیل مسکن مهر و اجرای نهضت ملی مسکن و قانون جوانی جمعیت نیز اقداماتی خوبی صورت گرفته است .
وی یاداور شد: با اداره کل راه و شهرسازی خوزستان نیز مکاتباتی داشته‌ایم تا ۵۰۰ واحد را در قالب طرح نهضت ملی مسکن تکمیل و با تمام زیرساخت‌ها و امکانات به متقاضیان واگذار کنیم.
مدیرعامل شهر جدید رامین خاطر نشان کرد: شهر جدید رامین فرصت مناسبی برای سرمایه گذاری است؛ اکنون بیشتر واحدها نیمه ساخته هستند و متقاضیان می‌توانند با تسهیلاتی که به این واحدها تعلق می‌گیرد، با شرایط مناسب صاحب خانه شوند.
وی حمل و نقل پایدار را یکی از مشکلات عمده مردم این شهر دانست و گفت: مصوبه احداث قطار شهری از شیبان به شهرهای ملاثانی و رامین وجود دارد اما تامین اعتباراین طرح بزرگ زمانبر است اما در نهایت اجرای این آن، اهمیت سرمایه گذاری در این شهر را افزایش می دهد.
ناصری افزود: اگرچه برای سهولت در تردد ساکنان، با سه شهر شیبان، ویس و ملاثانی تفاهم نامه‌ای امضا شده است تا بتوانیم حمل و نقل پایدار موقت را از طریق اتوبوس یا مینی‌بوس برای مردم تأمین کنیم.
وی اظهار کرد: ساخت فرهنگ سرا نیز با رویکرد اشتغال زایی و کار آفرینی، تامین آب و خط انتقال آب کارون، احداث فضای سبز به طول بیش از ۶ کیلومتر، احداث ایستگاه پمپاژ آب کارون، نامگذاری خیابان های شهر، تامین روشنایی نقطه به نقطه خیابان ها، احداث و بهره برداری از زمین ورزشی چند منظوره، روسازی آسفالت معابر در ابعاد ۷۰ هزار متر مربع، راه اندازی درمانگاه و شبکه بهداشت، توسعه حمل و نقل پایدار تا زمان تامین اعتبار پروژه قطار شهری از جمله اقداماتی است که در ۹ ماه اخیر در شهر جدید رامین انجام شده است.
مدیرعامل شهر جدید رامین گفت: اکنون واحدهای مسکونی نیمه تمام این شهر جدید دارای پیشرفت ۷۰ درصدی بوده که تکمیل هر واحد حدوداً ۲۵۰ تا ۳۰۰ میلیون تومان اعتبار نیاز دارد؛ ابعاد واحدها از ۷۸ تا ۹۲ متر مربع متغیر است.
وی گفت: نهادهای حمایتی نظیربهزیستی و کمیته امداد، امکان اخذ وام به مبلغ ۴۰ تومان برای حدود ۲۵۰ خانوار ساکن وجود دارد. در حال حاضر، در شهر رامین حدوداً ۲۵۰ خانوار ساکن وجود دارند که به دنبال اقامت مسکن هستند.
ناصری همچنین خدمت رسانی به ساکنان این شهر جدید را یکی از اولویت ها برشمرد و گفت: اولویت بندی و برنامه ریزی برای اقدامات جدید و مطالبات مردمی انجام شده و به صورت ماهانه در دیدارهای متعدد با ساکنین مشکلات آن ها را برطرف می کنیم.
وی تصریح کرد: یکی از مشکلات عمده مردم این شهر جدید فعال نبودن مستمر خانه بهداشت به دلیل محدودیت حضور پزشک است که انتطار می رود متولیان امر در زمینه بهداشت و درمان ساکنین شهر جدید رامین رویکرد بهتری داشته باشند.
مدیرعامل شهر جدید رامین گفت: تمامی زیرساخت های مناسب برای حضور پزشکان در شهر جدید رامین پیش بینی شده است و برای هر شرایطی که در نظر گرفته شود، نهایت همکاری را با مجموعه بهداشت و درمان استان خواهیم داشت.

:
:
:
آخرین اخبار