تاریخ انتشار: ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۰
کد خبر: ۳۱۱۹۲۰
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
رفع تصرف فوری بیش از ۱۲ هزار هکتار از اراضی ملی در خوزستان
مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان از رفع تصرف اراضی ملی واقع در استان به مساحت بیش از ۱۲ هزار و ۹۶۰ متر مربع و به ارزش بیش از ۱۱۳ میلیارد تومان در استان خبر داد.
 

روح اله عمادی با اشاره به ۱۶ مورد رفع تصرف در فروردین سال جاری در استان بیان کرد: این تعداد رفع تصرف اراضی ملی و دولتی در شهرستان‌های استان با درایت نیرو‌های یگان حفاظت اراضی انجام و این اراضی به بیت المال بازگردانده شد.

وی از رفع تصرف فوری اراضی ملی واقع در استان به مساحت بیش از ۱۲ هزار و ۹۶۰ مترمربع خبر داد و گفت: ارزش این اراضی بیش از ۱۱۳ میلیارد و ۲۳۵ میلیون تومان است که با هوشیاری و اقدامات به موقع رفع تصرف شد.

عمادی افزود: با تلاش و همت کارکنان یگان حفاظت اراضی اداره کل راه و شهرسازی خوزستان و پشتیبانی عوامل انتظامی این میزان رفع تصرف در شهر‌های استان اجرا و اقدامات لازم به عمل آمد.

مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان بیان کرد: عوامل یگان حفاظت اراضی اداره کل راه و شهرسازی استان خوزستان با قاطعیت تمام، مقابل افراد سودجو و فرصت‌طلب ایستاده و دست متجاوزان به اموال عمومی و بیت‌المال را کوتاه می‌کنند و همچنین به صورت مستمر و شبانه‌روزی، تحرکات احتمالی در اراضی دولتی و ملی استان را رصد کرده و در صورت مشاهده هر گونه تخلف، موضوع را مورد بررسی و پیگرد قضایی قرار می‌دهد.

عمادی از همکاری مقام قضایی و همراهی مقامات انتظامی استان در مبارزه با زمین خواری و حفظ حقوق بیت المال تقدیر و تشکر کرد.

مدیرکل راه و شهرسازی خوزستان تلاش‌های یگان حفاظت اراضی اداره کل را در تعامل با اداره حقوقی در این مسیر موثر و پیشرو خواند و از دقت و تیزهوشی روسای ادارات راه و شهرسازی شهرستان‌ها قدردانی به عمل آورد.

وی از شهروندان خواست تا مشاهدات خود را از موارد زمین خواری به شماره پیامکی ۳۰۰۰۴۱۷۳۵ اعلام کنند.

مرجع / صداوسیما
:
:
:
آخرین اخبار