فرماندار دزفول گفت: احداث پايانه صادراتي گل و گياه در ابتدا به تعاوني گل و گياه واگذار شده بود اما اعضاي اين تعاوني به دليل كمبود نقدينگي توان مالي راهاندازي پايانه را نداشتند؛ بههمين علت هماكنون احداث پايانه صادراتي گل و گياه به بخشخصوصي واگذار شده است.
عبدالرضا احساننيا عنوانكرد: دزفول در زمينهي توليد گل مريم و رز مقام اول را در كشور دارد و يكي از زيرساختهاي موثر مورد نياز براي توسعه صادرات و ايجاد اشتغال جديد، راهاندازي اين پايانه است.
وي افزود: پايانه گل و گياه دزفول در سفر دوم هيات دولت مصوب شد و 200 ميليون تومان اعتبار به آن اختصاص يافت اما تاكنون به صورت صددرصد فعال نشده است.
فرماندار دزفول بيانكرد: در فرودگاه دزفول مرز هوايي خارجي نداريم و فقط پروازهاي داخلي در اين فرودگاه انجام ميشود؛ به همين علت اكنون در حال گرفتن مجوز از وزارت كشور براي برقراري پروازهاي خارجي جهت صادرات محصولات كشاورزي شهرستان هستيم؛ از سوي ديگر با شركتهاي هواپيمايي كشور وارد مذاكره شديم كه از هواپيماهاي باري علاوه بر صادرات گل و گياه، براي محصولات كشاورزي نيز استفاده شود.
احسانينيا گفت: لازمه انجام اين كار حضور گمرك است كه با همكاري مسؤولان استاني و محلي در حال راهاندازي گمرك در دزفول هستيم.