وی افزود: این پرنده بومی ایران بوده و در گذشته نه چندان دور از پراکندگی خیلی فراوانی برخوردار بوده است و مانند اکثر جغدها شبگرد است و پرواز بی صدا، ماهرانه و شگفت انگیزی دارد.
وی ادامه داد: جمعیت این پرنده که مطابق طبقه بندی شورایعالی محیط زیست جزء گونههای کمیاب و حفاظت شده میباشد، در سالهای اخیر به سبب تخریب زیستگاه هایش کاهش چشمگیری داشته است.
صالحی پور گفت: از کلیه همشهریان عزیز تقاضا داریم در صورت مشاهده حیات وحش مراتب را به اداره محیط زیست اطلاع دهند.