تاریخ انتشار: ۲۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۱
کد خبر: ۳۱۱۰۹۳
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
صادر شدن مجوز تولید یخ خوراکی فقط برای واحد‌های منطبق با ضوابط بهداشتی در خوزستان
مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده‌های خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: مجوز تولید یخ خوراکی تنها برای واحد‌های منطبق با ضوابط بهداشتی صادر می‌شود.
 

 دکتر سید محمد علی نوری افزود: بر اساس این دستور و با توجه به اهمیت تامین یخ سالم در فصول گرم سال، به ویژه در ایام اربعین حسینی (ع)، معاونت غذا و داروی اهواز در تلاش است تا یخ مورد نیاز برای این مراسم در سال جاری را از طریق کارخانه‌های دارای پروانه بهداشتی ساخت و نشان سیب سلامت تهیه کند.

وی ادامه داد: معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اهواز با همکاری معاونت بهداشت دانشگاه و سازمان صنعت، معدن و تجارت استان، به منظور ارتقای ایمنی و بهداشت یخ خوراکی، از سال گذشته به ساماندهی کارخانه‌های تولید یخ در سطح استان اقدام کرده است.

مدیر نظارت و ارزیابی فرآورده‌های خوراکی و آشامیدنی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: طبق این برنامه، تنها واحد‌هایی که فرآیند تولید و بسته‌بندی را مطابق با ضوابط وزارت بهداشت انجام می‌دهند و الزامات قانونی را رعایت می‌کنند، مجاز به دریافت مجوز تولید و پروانه بهداشتی ساخت و نشان سیب سلامت خواهند بود.

مرجع / صداوسیما
:
:
:
آخرین اخبار