مسعود رحمانی بیان کرد: گستردگی جغرافیایی اندیمشک، نزدیکی به مرز و دروازه ورودی استان و همچنین عبور جاده ترانزیتی اصلی کشور از این شهرستان موجب شده تا توجه به افزایش سرانه تعداد پایگاههای اورژانس و تکمیل ناوگان آمبولانس اندیمشک ضرورت داشته باشد.
وی با بیان اینکه این شهرستان هم اکنون دارای سه پایگاه اورژانس شهری و سه پایگاه اورژانس جادهای است، ادامه داد: ۶ پایگاه اورژانس شهری و روستایی فعلی در این شهرستان باید به ۱۴ پایگاه افزایش یابد.
رییس اورژانس ۱۱۵ اندیمشک با بیان اینکه تعداد پایگاههای اورژانس این شهرستان باید به بیش از ۲ برابر افزایش یابد، افزود: هم اکنون از ۱۱ آمبولانس مرکز اورژانس ۱۱۵ اندیمشک، هفت آمبولانس عملیاتی است که تکمیل این ناوگان به طور جدی در حال پیگیری است.
وی با اشاره به سخت گذر بودن برخی مناطق روستایی این شهرستان ادامه داد: خدمات رسانی به مناطق سخت گذر، کوهستانی و مناطق دورافتاده شهرستان با استفاده از آمبولانسهای کمک دار تسهیل میشود که افزایش تعداد این خودروها نیز در دستور کار است.
شهرستان اندیمشک با جمعیتی بیش از ۱۷۰ هزار نفر در شمال خوزستان واقع شده و پنج شهر تابعه دارد.
فعالیت پایگاه اورژانس جادهای تکاب بین حسینیه و بیدروبه شهرستان اندیمشک که طی سالهای گذشته افتتاح شده بود، سه سال قبل متوقف شد که فعال سازی دوباره این پایگاه ضروری است.