تاریخ انتشار: ۲۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۸:۵۴
کد خبر: ۳۱۰۹۹۷
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
جمع آوری ۲ هزار قلاده سگ بدون صاحب از سطح شهر دزفول
معاون امور شهری شهرداری دزفول گفت: سال گذشته افزون بر ۲ هزار قلاده سگ بدون صاحب توسط شهرداری از سطح این شهر جمع آوری شد.

 هادی حلیم زاده بیان کرد: شهرداری دزفول از سال ۱۳۹۸، از طریق سازمان مدیریت پسماند، اکیپ جمع آوری سگهای بدون صاحب را در سطح شهر فعال کرده است و در حال حاضر ۲ اکیپ به صورت مداوم در سطح شهر در حال فعالیت و اقدام به زنده گیری سگ‌های بدون صاحب می‌کنند.

وی با بیان اینکه به طور میانگین حدود ۱۰۰ قلاده سگ بدون صاحب در طول ماه توسط این اکیپها از سطح شهر دزفول جمع آوری می‌شود افزود: ۲ مرکز نگهداری سگ‌های بدون صاحب در پارک لادن و سایت پیماند شهرداری در نظر گرفته شده که یک مرکز فعال و دیگری دیوارکشی و اختصاص زمین و انشعاب برق و آب آن انجام شده است.

معاون امور شهری شهرداری دزفول اظهارکرد: اکیپ‌های زنده‌گیری به صورت ۲۴ ساعته در سطح شهر فعال هستند و هر شکایتی از طریق سامانه ۱۳۷ و یا اعلام به شهرداری دریافت شود ظرف مدت ۲۴ ساعت رسیدگی خواهد شد.

حلیم زاده خاطرنشان کرد: در حال حاضر هسته مرکزی شهر دزفول وضعیت عادی دارد ولی وضعیت در حاشیه شهر از قبیل نقاطی چون فرهنگ شهر، بهاران، زیباشهر و کوی آزادگان، نیازمند اقدامات بیشتری است که با بکارگیری یک پیمانکار تعداد اکیپ‌ها افزایش و وضعیت بهبود می‌یابد.

وی گفت: کارگروه جمع آوری سگهای بدون صاحب در فرمانداری به ریاست فرماندار تشکیل شده و شهرداری دزفول به عنوان معین دبیر این کارگروه است، بقیه شهرهای تابعه و بخشداریها نیز عضو این کارگروه هستند.

معاون امور شهری شهرداری دزفول اقدامات انجام شده در راستای جمع آوری سگ‌های بدون صاحب توسط این شهرداری در سطح استان را براساس آمار بی نظیر دانست و اظهارکرد: زنده گیری سگ‌ها توسط اکیپهای آموزش دیده و از طریق داروی بیهوشی از فاصله ۱۰ تا ۱۵ متری انجام می‌شود، پس از آن در مراکز زنده گیری عقیم سازی و برابر دستورالعمل به متقاضیان واگذار و یا در مراکز نگهداری می‌شوند.

حلیم زاده با تاکید بر اینکه همه اقدامات بر اساس دستورالعمل اجرایی ساماندهی سگهای بدون صاحب وزارت کشور و براساس پروتکل قانونی انجام می‌شود بیان کرد: سگهایی که بیماری واگیردار دارند نیز با نظر بهداشت و دامپزشکی با مرگ باترحم معدوم می‌شوند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی دزفول پیش از این اعلام کرده بود: از ابتدای فروردین ماه تاکنون ۱۰۹ مورد حیوان گزیدگی و ۲۱ مورد عقرب زدگی و مارگزیدگی به واحد مراقبت و پیشگیری از هاری در بیمارستان گنجویان مراجعه و خدمات مورد نیاز را دریافت کردند و در حال حاضر در سلامت کامل، خطر را پشت سر گذاشتند.

مهشید عصار افزود: با توجه به اهمیت واکسیناسیون هاری برای افراد حیوان گزیده، این مرکز بصورت شبانه روزی در بیمارستان گنجویان درحال ارائه خدمت به همشهریان است.

مرجع / ایرنا
:
:
:
آخرین اخبار