سجاد علیزاده بیان کرد: با پیگیری های سید محمد سادات ابراهیمی نماینده مردم شوشتر و گتوند در مجلس شورای اسلامی و جلسات متعدد بخشی از مطالبات آنها شامل کارانه و معوقات پرداخت شد.
وی گفت: در این مدت کوتاه با برنامه ریزی صورت گرفته، نسبت به پرداخت چهار ماه کارانه مقیمی به پزشکان متخصص و یک ماه کارانه به پزشکان بیمارستان های خاتم الانبیا و الهادی، یک ماه کارانه پرستاری و ۲ ماه کارانه پشتیبان ویژه بیمارستانهای خاتم الانبیا(ص) و الهادی(ع) و تکمیل کارانه ماههای فروردین و اردیبهشت ۱۴۰۳، اقدام شد.
وی ادامه داد: کارانه خرداد ۱۴۰۳ برای پرستاران و سایر نیروهای شرکتی و سنوات سال ۱۴۰۲ به تمام نیروهای شرکتی و یک ماه کارانه محیطی به بهورزان و نیروهای ستادی بهداشت پرداخت شد.
علیزاده با اشاره به عدم پرداخت حق لباس معاونت بهداشت در سال ۱۴۰۰ اشاره کرد و گفت: تسویه حق لباس سال ۱۴۰۰ معاونت بهداشت انجام شد و یک ماه کارانه معاونت آموزش و یک ماه محرومیت از مطب اعضای هیات علمی نیز واریز شد.
سرپرست دانشکده علوم پزشکی شوشتر با اشاره به اینکه دانشکده علوم پزشکی شوشتر قدردان زحمات کارکنان خود است تصریح کرد: تیم مدیریتی دانشکده، تلاش می کند تا حد توان نسبت به تامین مالی برای پرداخت حق و حقوق و معوقات کارکنان در بخشهای مختلف بهداشتی، درمانی و آموزشی تلاش کند.
بر اساس این گزارش دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شوشتر، در حال حاضر ۶۳۰ دانشجو و ۲۰ استاد دارد و بر اساس تحلیلهای انجام شده. این مرکز تاکنون ۴۱۶ مقاله علمی در نشریات و همایشهای داخلی منتشر کرده است.