تاریخ انتشار: ۱۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۲:۵۹
کد خبر: ۳۱۰۸۱۱
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
ضبط بیش از ۴۵ هزار کیلو فرآورده خام دامی در خوزستان

 مدیرکل دامپزشکی استان خوزستان گفت: بیش از ۴۵ هزار کیلوگرم فرآورده خام دامی ضبط شد که  از این میزان بالغ بر ۴ هزار و هشتصد کیلوگرم تحت نظارت‌های بهداشتی کارشناسان دامپزشکی معدوم و از چرخه مصرف انسانی خارج شد.

ناصر عسکری‌فرد  اظهار کرد: طرح ملی تشدید و کنترل نظارت‌های بهداشتی در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان از 11 اسفند ماه 1403 آغاز شد و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه یافت.

وی افزود: اقدامات قابل توجهی در زمینه عملیات نظارت بهداشتی و شرعی بر تولید، توزیع، نگهداری و عرضه فرآورده‌های خام دامی در این طرح توسط کارشناسان بهداشتی دامپزشکی استان انجام پذیرفت که بالغ بر 11 هزار مورد بازدید از انواع واحدهای عرضه، سردخانه‌ها، مراکز قطعه‌بندی و بسته‌بندی و کشتارگاه‌های دام و طیور توسط 84 گروه ثابت و سیار در استان خوزستان انجام شد.

مدیرکل دامپزشکی استان خوزستان در ادامه سخنانش گفت: در این طرح، 21 واحد متخلف بر حسب رسالت حرفه‎ای و اخلاقی دفاع از بهداشت و سلامت عمومی جامعه به مراجع قضایی معرفی گردید. در این طرح بازرسی و نظارت مستقیم بهداشتی و شرعی بر کشتار بیش از 5 میلیون و 400 هزار قطعه طیور به وزن بالغ بر 10 میلیون کیلوگرم و نیز کشتار 49 هزار راس دام سبک و سنگین به وزن بیش از یک میلیون و شتصد هزار کیلوگرم انجام پذیرفت.

وی همچنین با اشاره انجام بازرسی از مراکز تولید، نگهداری و عرضه در استان خوزستان گفت: بیش از 45 هزار کیلوگرم فرآورده خام دامی ضبط شد که  از این میزان بالغ بر 4 هزار و هشتصد کیلوگرم تحت نظارت های بهداشتی کارشناسان دامپزشکی معدوم و از چرخه مصرف انسانی خارج گردید.

عسکری فرد به شهروندان توصیه کرد و گفت: در هنگام خرید فرآورده‌های خام دامی از قبیل گوشت و مرغ به برچسب مشخصات (تاریخ تولید و انقضاء) و مهر دامپزشکی دقت کنند و هرگونه تخلف بهداشتی در مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی را به ادارات دامپزشکی شهرستان خود جهت پیگیری کارشناسان دامپزشکی اطلاع‌رسانی کنند.

مرجع / تسنیم
:
:
:
آخرین اخبار