تاریخ انتشار: ۰۲ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۲
کد خبر: ۳۱۰۲۱۸
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
احیای شب بیست و یکم رمضان در خوزستان با حضور گسترده مردم برگزار شد
آیین احیای شب بیست و یکم ماه مبارک رمضان در خوزستان، همچون سال‌های گذشته، با حضور گسترده اقشار مختلف مردم در مساجد، حسینیه‌ها و امامزاده‌های استان برگزار شد.

 

این آیین با حضور گسترده اقشار مختلف مردم و مسئولان با قرائت قرآن و دعاهای مخصوص شب قدر، استغفار، اقامه نماز و برسرگذاشتن قرآن کریم برگزار شد.

در اهواز مراسم ویژه ای در مصلای مهدیه امام خمینی(ره)، مرقد مطهر علی بن مهزیار اهوازی و حسینیه ثارالله برگزار شد که خداجویان شب زنده دار، با ترنم دعاهایی از جمله جوشن کبیر، ابوحمزه ثمالی و قرآن به سر گرفتن و دیگر ادعیه وارده، به دعا و نیایش با خدای خود پرداختند.

همچنین با حضور مداهان اهل بیت عصمت و طهارت (ع) برنامه عزاداری و سوگواری در رثای شهادت مظلومانه امام علی (ع) صورت گرفت و یاد و خاطره شهدای دفاع مقدس نیز گرامی داشته شد.

در شب بیست و یکم ماه مبارک رمضان و دومین شب از لیالی قدر، بیماران و کادر درمان در بیمارستان‌های استان نیز با نوای العفو العفو قرآن بر سر گذاشته و برای بیماران دست به دعا برداشتند.

جوانان خوزستانی نیز در شب‌های قدر حضور پررنگی دارند. بسیاری از آنها در مساجد و مراکز مذهبی به عنوان خادم یا مسئول برنامه‌های فرهنگی و مذهبی فعالیت می‌کنند. این حضور نه تنها نشان‌دهنده اهمیت این شب برای نسل جوان است، بلکه بیانگر تداوم سنت‌های دینی در میان جوانان خوزستانی است.

در این آیین ها سخنرانان، در فضیلت شب قدر و اینکه چگونه امور یک ساله انسان در شب قدر رقم می خورد، سخنانی ایراد کردند.

از دیگر سنت‌های رایج در خوزستان در شب قدر، پخش نذورات و اطعام به نمازگزاران و نیازمندان است. بسیاری از مردم به نیت برآورده شدن حاجات خود، غذاهای گرم مانند آش، حلیم و شله‌زرد تهیه کرده و در مساجد یا میان مردم توزیع می‌کنند. این کار علاوه بر ایجاد روحیه همبستگی و مشارکت اجتماعی، به تقویت روحیه معنوی مردم نیز کمک می‌کند.

این شب فرصتی برای تقویت همبستگی اجتماعی، افزایش روحیه تعاون و همکاری میان مردم و همچنین ترویج ارزش‌های دینی و اخلاقی است. شب قدر در خوزستان با توجه به بافت مذهبی و فرهنگی این استان، با شکوه و عظمت خاصی برگزار می‌شود.

مرجع / ایرنا
:
:
:
آخرین اخبار