تاریخ انتشار: ۳۰ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۰
کد خبر: ۳۱۰۱۷۸
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

آغوشی پدرانه همراه با امید؛ سال نویی متفاوت از استاندار با ایتام خوزستان

سید محمدرضا موالی‌زاده استاندار خوزستان در آستانه تحویل سال نو ۱۴۰۴ با حضور در جمع کودکان بی‌سرپرست و ایتام تحت پوشش بهزیستی استان، لحظات به‌یادماندنی را برای این کودکان رقم زد.

سیدمحمد موالی‌زاده در این دیدار صمیمانه که همزمان با تقارن ماه مبارک رمضان و آغاز سال نو شمسی برگزار شد، فضایی سرشار از مهر، همدلی و امید را برای کودکان بی‌سرپرست به ارمغان آورد.

در این آیین استاندار خوزستان با حضور در میان کودکان، با آنان به گفت‌وگو پرداخت و با نوازش و محبت، حس پدرانه‌ای را در دل این کودکان معصوم زنده کرد.

کودکان نیز که فارغ از دغدغه‌ها و مشکلات روزمره، در این لحظات خاص غرق شادی و نشاط بودند و با استاندار خوزستان خاطراتی زیبا و ماندگار را تجربه کردند.

تقارن معنوی رمضان و سال نو، نمادی از همدلی و وفاق اجتماعی

این آیین که در فضایی غیررسمی و صمیمانه برگزار شد، به‌دلیل همزمانی با ماه مبارک رمضان، حال‌وهوایی معنوی و عرفانی داشت.

استاندار خوزستان در این آیین ضمن تبریک سال نو و ماه رمضان، بر اهمیت تقویت حس همدلی و وفاق اجتماعی در جامعه تاکید کرد و گفت: کودکان بی‌سرپرست، آینده‌سازان این مرز و بوم هستند و ما موظفیم با حمایت و همراهی، زمینه رشد و شکوفایی آنان را فراهم کنیم.

واگذاری زمین رایگان به موسسه خیریه گلشن‌آل‌طاها

وی همچنین با بررسی مشکلات این موسسه خیریه گفت: باتوجه به مشکل این مجموعه برای دریافت زمین، هماهنگی لازم با راه و شهرسازی استان انجام شد و قرار است نتیجه آن نیز به اطلاع ما برسد.

موالی‌زاده گفت: یکی دیگر از مشکلات این مجموعه آب و برق و هزینه‌های جاری است که از ردیف مسئولیت های اجتماعی به این موسسه خیریه کمک می شود.

وی تصریح کرد: چنین مجموعه هایی باید تقویت شوند تا با آرامش خاطر بیشتری بتوانند به رشد این کودکان با استعداد، توجه کنند.

حضور استاندار در جمع کودکان بی‌سرپرست پیام‌آور امید و مهر است

همچنین مدیرکل بهزیستی خوزستان نیز در حاشیه این آیین با بیان اینکه حضور استاندار در جمع کودکان بی‌سرپرست پیام‌آور امید و مهر است، گفت: این اقدام نمادین نه‌تنها باعث ایجاد شادی و نشاط در دل کودکان شد، بلکه نشان‌دهنده توجه ویژه مسئولان به قشرهای آسیب‌پذیر جامعه است.

مهران کریمیان افزود: ما نیز در مجموعه بهزیستی تمام تلاش خود را بکار می‌گیریم تا با حمایت‌های همه‌جانبه، زندگی بهتری برای این کودکان فراهم کنیم و حضور استاندار نیز برای تمامی همکاران و دست‌اندرکاران این حوزه انگیزه‌بخش است.

جلوه‌های ماندگار در خاطر کودکان

کودکان بی‌سرپرست که در این جشن‌باشکوه حضور داشتند، با دریافت هدایا و توجه ویژه استاندار، لحظاتی شاد و به‌یادماندنی را تجربه کردند.

این اقدام موالی‌زاده نه‌ تنها به تقویت روحیه این کودکان کمک کرد، بلکه نمادی از مسئولیت‌پذیری و همراهی مسئولان با اقشار آسیب‌پذیر جامعه بود.

به‌نظر می‌رسد این آیین باشکوه و سیاست‌های کلی دولت چهاردهم، سرآغاز تحولی نو در راستای تقویت همدلی و همراهی اجتماعی در استان باشد و امید است چنین اقداماتی به‌صورت مستمر ادامه یابد تا کودکان بی‌سرپرست و ایتام و دیگر اقشار نیازمند جامعه، همواره احساس حمایت و پشتیبانی کنند.

مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار