تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۳:۵۳
کد خبر: ۳۰۹۸۵۶
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
تصادف خودروی سواری با تریلر در محور اندیمشک به شوش ۲ کشته و سه مصدوم داشت
سخنگوی اورژانس ۱۱۵ خوزستان گفت: تصادف یک دستگاه خودروی سواری با یک دستگاه تریلر در محور اندیمشک به شوش منجر به فوت ۲ نفر و مصدومیت سه نفر دیگر شد.

عارف شرهانی افزود: عصر امروز وقوع تصادف شدید ۲ خودروی سبک و سنگین به مرکز اورژانس اعلام و به سرعت ۲ تیم امدادی به محل حادثه اعزام شدند.

وی ادامه داد: این تصادف که در کیلومتر ۱۵ محور اندیمشک به شوش به وقوع پیوست، ۲ فوتی شامل یک مرد ۳۳ساله و یک زن ۲۱ ساله و همچنین سه مصدوم شامل ۲ نفر مرد ۳۱ و ۳۲ساله و یک زن ۲۷ ساله بر جا گذاشت.

سخنگوی اورژانس ۱۱۵ خوزستان با اشاره به حضور تیم‌های امدادی هلال احمر برای کمک به مصدومان این حادثه گفت: مصدومان این حادثه توسط ۲ دستگاه آمبولانس اورژانس ۱۱۵ به بیمارستان امام علی (ع) اندیمشک منتقل شدند.

ظهر امروز چهارشنبه نیز تصادف ۲ دستگاه خودروی پژو در شهر شوش منجر به مصدومیت هفت نفر شد.

استان خوزستان با ۱۸ هزار و ۵۵۸ کیلومتر راه، یکی از استان‌های مهم و راهبردی کشور در حوزه حمل‌ونقل محسوب می‌شود؛ از این میزان، ۱۲ هزار و ۴۲۲ کیلومتر را راه‌های روستایی تشکیل می‌دهند که نقش مهمی در ارتباط بین مناطق مختلف استان دارند.

براساس اعلام رییس پلیس راه خوزستان، بیش از ۶۰ درصد تصادفات و تلفات ناشی از آن در این استان مربوط به خودروهای سواری و شخصی است به همین دلیل ارائه آموزش‌های لازم به رانندگان و افزایش ایمنی خودروهای عمومی که در جابه‌جایی کارکنان شرکت‌ها و سازمان‌ها فعالیت دارند، الزامی است.

:
:
:
آخرین اخبار