تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۵
کد خبر: ۳۰۹۷۴۰
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
سنت پخت سمنو در خوزستان
یکی از سنت های مردم خوزستان پخت سمنو است که با نزدیک شدن به ایام نوروز در منازل انجام می شود.
سمنو یکی از اجزای سفره هفت سین ایرانی‌ها در ایام نوروز می‌باشد که از جوانه گندم تهیه می‌شود و مردم خوزستان با نزدیک شدن به فصل بهار اقدام به پختن آن می‌کنند.

سمنو که از جوانه گندم تازه تهیه می‌شود از زمان آغاز طبخ تا تهیه کامل بیش از ۲۴ ساعت به طول می‌انجامد در سمنو علی رغم این که هیچ گونه مواد شیرین کننده‌ای افزوده نمی‌شود، ولی به دلیل وجود جوانه گندم تازه شیرین می‌شود.

مرجع / صداوسیما
:
:
:
آخرین اخبار