وی اجرای هدفمند طرح جوانی جمعیت را منوط به هماهنگی دستگاههای اجرایی و نهادهای مختلف دانست و افزود: تمامی فرمانداران باید نسبت به تشکیل جلسات جوانی جمعیت اهتمام ویژهای داشته و بحث فرهنگسازی را جدی بگیرند.
معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان گفت: مبنای اجرای طرح جوانی جمعیت در شهرستانها باید بر اساس کار پژوهشی باشد، ضمن اینکه نقشه راه ترسیم و موانع و ضعفها احصا شوند تا در صورت نیاز برخی مشکلات را از طریق استان برطرف کنیم.
وی افزود: لازم است که هر چه سریعتر یک کارگروه تخصصی با حضور دستگاههای راه و شهرسازی، شهرداری، منابع طبیعی و جهاد کشاورزی تشکیل و همچنین آخرین وضعیت اعطای زمین در استان پیگیری شود.
بویری مشوقهای اقتصادی را اهرم مناسبی برای جوانی جمعیت در استان عنوان کرد و گفت: بانکهای استان باید به تعهدات خود در خصوص ارائه تسهیلات ازدواج و جوانی جمعیت عمل کنند.
وی به حمایتهای درمانی و پزشکی از زوجهای جوان استان اشاره کرد و افزود: موضوع ناباروری باید به طور ویژه مورد توجه قرار گیرد و نیز مراقبتهای لازم از نوزادان به خوبی انجام شود.
معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان گفت: برگزاری همایشهای مرتبط با جوانی جمعیت و خانواده باید هدفمند و بر اساس یک سلسله مراتب تعیین شده صورت گیرد همچنین باید در روستاها نسبت به آگاهی بخشی جوانان اقدام کرد.
بر اساس این گزارش استان خوزستان با بیش از پنج میلیون نفر جمعیت یکی از پرجمعیتترین استانهای کشور به شمار میرود.