تاریخ انتشار: ۰۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۹
کد خبر: ۳۰۹۰۷۶
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
فرماندار: ظرفیت میراث فرهنگی شوش برای توسعه استفاده شود  
سرپرست فرمانداری شوش با اشاره به ظرفیت‌های بی‌بدیل میراث فرهنگی این شهرستان گفت: ظرفیت میراث فرهنگی این شهرستان برای رونق اقتصادی و توسعه مورد استفاده قرار گیرد.
 

 سرپرست فرمانداری شوش با اشاره به ظرفیت‌های بی‌بدیل میراث فرهنگی این شهرستان گفت: ظرفیت میراث فرهنگی این شهرستان برای رونق اقتصادی و توسعه مورد استفاده قرار گیرد.

امید صبری پور روز چهارشنبه در آیین تودیع و معارفه رییسان قدیم و جدید اداره میراث فرهنگی،‌ گردشگری و صنایع دستی شوش در سالن نشست‌های فرمانداری این شهرستان بیان کرد: تلاش برای رساندن شوش به جایگاه واقعی خود یکی از مطالبه‌های مهم از اداره میراث فرهنگی شهرستان است.

وی بهره گیری از فضای مجازی و فناوری‌های نوین رسانه‌ای برای معرفی ظرفیت‌های تاریخی شوش را مورد تاکید قرار داد و افزود: ضعف در معرفی ظرفیت‌های گردشگری و تاریخی شوش موجب شده تا بخش زیادی از مردم خوزستان از میراث جهانی این شهرستان بازدید نکرده باشند.

سرپرست فرمانداری شوش، جا به جایی مدیران را امری طبیعی دانست و گفت: جا به جایی مدیران نه نشان از کم توانی مدیر قبلی و نه نشان از توانمندی مدیر جدید است بلکه توانمندی نیروها در میدان عمل ثابت می‌شود.

وی با تجلیل از زحمات علی بویری رییس سابق میراث فرهنگی شوش افزود: بویری یکی از سرمایه‌های شهرستان و از مدیران توانمند شوش است که تمام تلاش خود را برای پیشبرد اهداف سازمانی و مدیریتی خود به کار گرفت و انتظار از مدیرکل میراث فرهنگی خوزستان استفاده از ظرفیت این مدیر توانمند در استان است.

صبری پور با اشاره به غیبت رییس سابق میراث فرهنگی شوش در آیین تودیع و معارفه به دلیل بیماری بیان کرد: با توجه به نزدیک بودن سفرهای نوروزی و ضرورت فعال شدن هرچه سریعتر ستاد نوروزی شهرستان، امکان تعویق این آیین وجود نداشت ولی در اولین فرصت تجلیل ویژه‌ای از بویری به واسطه تلاش‌های فراوان در میراث فرهنگی شوش برگزار می‌شود.

وی شوش را مسافر پذیرترین شهرستان خوزستان دانست و افزود: بیشتر مسافرت‌ها به شوش برای بازدید از یادمان‌های دفاع مقدس و میراث تاریخی است و از این منظر محوریت و حجم زیاد سفرهای نوروزی مرتبط با اداره میراث فرهنگی، ‌گردشگری و صنایع دستی شوش است.

سرپرست فرمانداری شوش، حسن ناصر رییس جدید اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی را از فرزندان شوش دانست و گفت: میراث تاریخی شاخصه اصلی شوش است و انتظار از رییس جدید اداره میراث فرهنگی شهرستان بهره گیری و معرفی این ظرفیت‌ها در سطح استانی، ملی و بین المللی است.

وی ادامه داد: ظرفیت‌های میراث تاریخی شوش از نظر مردم شهرستان به جای فرصت به عنوان یک تهدیدی دیده می شود که اصلاح این نگاه نیازمند کار شبانه روزی است.

مدیرکل میراث فرهنگی خوزستان با صدور حکمی «حسن ناصر» را به عنوان سرپرست اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شوش منصوب و از زحمات «علی بویری» رییس سابق این اداره تجلیل کرد.

علی بویری، که تاکنون مسوولیت اداره میراث فرهنگی شوش را بر عهده داشت، به کار خود به عنوان مدیر پایگاه جهانی میراث فرهنگی شوش ادامه خواهد داد.

حسن ناصر که از نیروهای بومی شهرستان شوش است پیش از این ریاست اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شادگان را به عهده داشته است.

شهر باستانی شوش از مراکز تمدن قدیم از معروفترین شهرهای دنیا، پایتخت چند هزارساله تمدن عیلام و همچنین پایتخت زمستانی امپراطوری هخامنشی بوده است.

شوش که در شمال خوزستان قرار دارد به دلیل موقعیت خاص جغرافیایی و آثار ارزشمند و منحصر به فرد تاریخی و مذهبی نظیر حرم دانیال نبی(ع)، آرامگاه دعبل خزاعی شاعر شهیر اهل بیت (ع)، کاخ آپادانا، آکروپل، شهر شاهی، شهر پیشه وران، کاخ اردشیر دوم، محوطه باستانی و اثر جهانی چغازنبیل در هفت تپه از مقصدهای مهم گردشگری ایران به شمار می‌رود.

شوش با وجود مناطق عملیاتی هشت سال دفاع مقدس، مناطق گردشگری طبیعی چون جنگل و بیشه کرخه و حرم حضرت دانیال نبی(ع) همچنین ۲ اثر ثبت جهانی چغازنبیل و محوطه باستانی یکی از مقاصد اصلی مسافران نوروزی و کاروان‌های راهیان نور است.

در این شهر تاریخی عیلامی‌ها، آشوری‌ها، هخامنشیان، سلوکیان، پارتیان، بابلی‌ها و ساسانیان حکمرانی داشته‌اند؛ شهر باستانی شوش در استان خوزستان در جنوب غربی ایران واقع است و از حدود سال چهار هزار و ۲۰۰ پیش از میلاد مسیح، نقشی کلیدی در روابط میان بین النهرین باستان و سرزمین ایران داشته است.

مرجع / ایرنا
:
:
:
آخرین اخبار