دو نماينده خوزستان از شش بازي خود در هفته سوم مسابقات ليگ برتر جودو كشور فقط به يك پيروزي دست يافتند.
سعيد نيسي، دبير هيات جودو استان اظهاركرد: اين هفته از مسابقات از روز سهشنبه (15 اسفندماه) آغاز شد و روز گذشته (17 اسفندماه) در تهران به پايان رسيد.
وي ادامهداد: تيمهاي دانشگاه آزاد اسلامي، پاس خراسانرضوي، موسسه ميزان، ثامنالحجج خراسانرضوي، نفت مسجدسليمان، شهروند چالوس و شهدا خوزستان با هم به رقابت پرداختند.
دبير هيات جودو خوزستان اضافهكرد: تيم شهدا خوزستان در سه ديدار خود برابر تيمهاي شهروند چالوس، دانشگاه آزاد و ثامنالحجج خراسانرضوي با شكست مواجه شد و تيم نفت مسجدسليمان مقابل شهروند چالوس به پيروزي رسيد اما در مصاف با دانشگاه آزاد و موسسه ميزان با شكست مواجه شد.
وي افزود: تا پايان هفته سوم ليگ برتر جودو، تيمهاي نفت مسجدسليمان و شهدا خوزستان به ترتيب در ردههاي پنجم و ششم ايستادهاند.
نيسي بااشاره به دلايل كسب نتايج ضعيف نمايندگان خوزستان عنوانكرد: تيم نفت باوجود داشتن اسپانسر به دليل عدممديريت، نتيجه لازم را كسب نكرده است و تيم شهدا خوزستان نيز باوجود مديريت خوب، به دليل نداشتن اسپانسر موفق نشده امتيازات لازم را جمعآوري كند به همين علت از مسوولان درخواست ميكنم تا در اين زمينه به اين نماينده استان كمك بيشتري كنند.
به گزارش ايسنا، هفته چهارم ليگ برتر جودو كشور 27 اسفندماه در تهران برگزار خواهد شد.