دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خوزستان بر لزوم همکاری شهرداریها در جمعآوری معتادان متجاهر تاکید کرد.
رضا نجاتی در نشست شورای هماهگی مبارزه با مواد مخدر که امروز (۲۷ بهمنماه) در استانداری خوزستان برگزار شد، با تاکید بر اقدامات پیشگیری از اعتیاد در نقاط مختلف و حتی روستاها اظهار کرد: متاسفانه برخی افراد در روستاها نیز این روزها درگیر مساله اعتیاد هستند که کمیتهای در این زمینه برای انجام اقدامات فرهنگی، آموزشی و آگاهیبخشی فعال شده است.
وی با بیان اینکه باید ارگانهای مختلف به وظایف خود عمل کنند، افزود: باید ورزشهای همگانی با شعار «نه به مواد مخدر» به ویژه در حوزه نوجوانان و جوانان فعال شوند.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خوزستان گفت: امروز جامعه کارگری به اعتیاد روی آورده است که میتواند بسیار خطرناک باشد، بنابراین باید برنامههای مختلف افزایش یابند تا بیشتر در زمینه پیشگیری، فرهنگسازی و ... کار شود.
نجاتی عنوان کرد: با توجه به اینکه دانشگاه فرهنگیان تعداد زیادی معلم تحویل جامعه میدهد این مربیان باید از هماکنون آموزشهای لازم را ببینند زیرا این جامعه ۶ هزار نفری میتواند از امروز کمک حال ما باشد.
وی تصریح کرد: همکاری شهرداری در حوزه مبارزه با مواد مخدر و کارهای اجتماعی و فرهنگی در این خصوص، خوب نیست در حالی که طبق ابلاغ معاونت اجتماعی وزارت کشور یکی از وظایف شهرداریها، جمعآوری معتادان متجاهر و فعالیتهای اجتماعی است که تاکنون گزارشی در این زمینه ارائه نشده و حضور شهرداریها کمرنگ است.
وی بیان کرد: ادارهکل ورزش و جوانان کارهای خوبی در روستاها انجام داده است اما باید تعداد خانههای ورزش در روستاها افزایش یابد و کیفیت خدمات هم بالا برود.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خوزستان گفت: در حوزه عمرانی و تجهیزات زندان به خوبی اقدام شده است و آشپزخانه صنعتی با بیش از ۵ میلیارد تومان هزینه به بهرهبرداری رسید و مقرر شد معتادان متجاهر جمعآوری و به این مرکز منتقل شوند اما مدیر این مرکز، در نامهای خطاب به دادستان عنوان کرد که کار عمرانی میکنند و نمیتوانند بیش از ۲۰۰ نفر پذیرش کنند در حالی که این مرکز ۵۰۰ نفر ظرفیت دارد. این مساله پذیرفتنی نیست و نمیتوان این گونه کار کرد.
نجاتی عنوان کرد: به کارگیری نیروها به ویژه بهبودیافتگان از اعتیاد در برخی شرکتها نیاز به فرآیند خاصی دارد اما تسهیلاتی برای این افراد وجود دارد و باید برای جلوگیری از برگشت بهبودیافتگان به چرخه اعتیاد، به آنها کمک شود.
وی افزود: چندین واحد تولیدی رهاشده داریم و افراد نیکوکاری هم هستند که آماده فعال کردن این واحدها به شرط استفاده از ظرفیت افراد بهبودیافته از اعتیاد هستند. افرادی که بهبود یافتهاند، آسیبپذیر هستند و باید به آنها کمک شود تا در اشتغال مشکلی نداشته باشند و بتوانند زندگی خود را ادامه بدهند.