تاریخ انتشار: ۱۹ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۹:۰۱
کد خبر: ۳۰۷۹۵۲
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
امام جمعه آبادان: انقلاب اسلامی ایران بر پایه معنویت شکل گرفت
امام جمعه آبادان با اشاره به نقش ایمان ، اعتقاد و بصیرت مردم و حضور آنها در صحنه پیروزی انقلاب اسلامی در کنار رهبری امام خمینی (ره) گفت: انقلاب اسلامی ایران بر پایه ارزش‌ها و معنویت پایه گذاری شده است.

 

حجت الاسلام عبدالحسین غبیشاوی در خطبه دوم این هفته نماز جمعه آبادان اظهار کرد: دشمنان بعد از پیروزی انقلاب اسلامی با توطئه‌های مختلف در انتظار شکست انقلاب هستند اما اکنون باید شاهد بالندگی و پیروزی آن پس از گذشت ۴۶ سال با رهبری شایسته و مقتدرانه معمارکبیر انقلاب و سپس مقام معظم رهبری باشند.

وی افزود: اتحاد و وحدت مردم در سال ۵۷ پیروزی انقلاب اسلامی را رقم زد و دشمن سالها در تلاش برای بر هم زدن این اتحاد و وحدت است اما بصیرت و هوشیاری مردم، تمامی نقشه های دشمن را نقش بر آب کرده است.

خطیب جمعه آبادان گفت: بهترین روزهای زندگی ما روزهایی مانند ایام الله دهه فجر است که یادآور رشادت‌های همه شهدا و کسانی است که در راه حفظ انقلاب تلاش کردند.

حجت الاسلام غبیشاوی بیان کرد: انقلاب دستاوردهای زیادی داشته و آرامش و امنیت امروز به برکت انقلاب و خون شهدا شکل گرفته‌ است.

وی افزود: چشم دنیا به راهپیمایی ۲۲ بهمن ملت قهرمان و با بصیرت ایران اسلامی دوخته شده و باید همه اقشار، وحدت و اقتدار خود را به جهانیان نشان دهند.

خطیب جمعه آبادان اظهار کرد: حضور پرشکوه مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن با وجود مسائل رخ داده در کشور، مشت دیگری بر دهان آمریکا و مستکبران است.

وی در بخش دیگر سخنانش با اشاره به اینکه جمعیت جوان لازمه پویایی و توسعه پایدار کشور است گفت: زیرا که این قشر، امید به موفقیت را در جامعه زنده نگه می‌دارد.

خطیب جمعه آبادان با تاکید بر لزوم ترویج فرزندآوری در کشور اظهار کرد: افزایش جمعیت و رشد فرزندآوری موجب قدرت اقتصادی و کاهش آسیب‌های اجتماعی می‌شود.

وی با بیان اینکه جوانان موتور محرکه کشور هستند افزود: کشور ما جمعیت جوانی دارد اما به دلیل کمبود اشتغال به سمت پیری پیش می‌رویم و باید شرایط ایجاد شغل‌های بیشتری فراهم شود تا سن ازدواج پایین یابد.

مرجع / ایرنا
:
:
:
آخرین اخبار