تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۲:۴۷
کد خبر: ۳۰۷۴۵۰
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
ادامه فعالیت سامانه بارشی در خوزستان تا فردا

 مدیرکل هواشناسی خوزستان از پیش‌بینی فعالیت سامانه بارشی تا اواسط وقت فردا خبر داد.

محمد سبزه‌زاری اظهار کرد: بر اساس آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی، فعالیت سامانه بارشی تا اواسط وقت فردا در بخش‌های شمالی، شرقی و ارتفاعات استان خوزستان تداوم دارد.

وی افزود: بیشترین شدت بارش‌ها تا بعد از ظهر امروز و در بخش‌های شرقی و شمال شرقی رخ خواهد داد. در ارتفاعات بارش به صورت برف مورد انتظار است. در دیگر مناطق نیز احتمال بارش‌های خفیف و پراکنده دور از انتظار نیست.

سبزه‌زاری ادامه داد: همچنین وقوع پدیده مه یا مه رقیق صبحگاهی و شامگاهی در روز سه‌شنبه در بیشتر مناطق استان خوزستان و به ویژه جاده‌های مواصلاتی و در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه در مناطق کوهستانی استان پیش‌بینی می‌شود. شمال خلیج فارس نیز تا فردا مواج خواهد بود.

مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: در شبانه‌روز گذشته آغاجاری با ۲۵.۲ و دهدز با ۲.۸ درجه سانتیگراد به ترتیب گرمترین و سردترین نقاط استان خوزستان گزارش شده‌اند. تغییرات دمای اهواز در این مدت بین ۲۳ و ۱۱.۵ درجه سانتیگراد در نوسان بوده است. 

مرجع / ایسنا
:
:
:
آخرین اخبار