تاریخ انتشار: ۰۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۱
کد خبر: ۳۰۷۳۰۷
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
افزایش غیرمتعارف هزینه‌های خدمات شهری قابل‌قبول نیستط
افزایش غیرمتعارف هزینه‌های خدمات شهری قابل‌قبول نیست عضو شورای شهر اهواز با انتقاد از اتکای بودجه شهری به حق آلایندگی و افزایش غیرمتعارف بودجه پیشنهادی سال آینده، خواستار شفافیت شهرداری در توضیح بندهای لایحه بودجه شد.
  سید محمدجواد رضوی، عضو شورای اسلامی کلانشهر اهواز، روز شنبه در یکصد و هفتاد و چهارمین جلسه شورای شهر، که با موضوع بررسی بودجه پیشنهادی سال ۱۴۰۴ شهرداری برگزار شد، گفت: «طبق قانون، یک سوم اعتبار حق آلایندگی به شهرداری‌ها پرداخت می‌شود، اما از آنجا که این اعتبار جزو منابع پایدار نیست و ممکن است پرداخت نشود، نباید به‌عنوان بخشی از بودجه شهری برنامه‌ریزی شود.» رضوی افزود: «استان خوزستان ۴۰ همت حق آلایندگی مطالبه دارد که یک سوم آن باید به شهرداری‌ها پرداخت شود. رقم پیش‌بینی‌شده برای پرداخت حق آلایندگی به شهرداری اهواز در سال آینده ۴.۵ همت است، اما این در حالی است که شهرداری در سه سال گذشته موفق به دریافت این رقم نشده است.»

وی همچنین اظهار کرد که از سال ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۳ بودجه شهرداری اهواز به‌طور متوسط سالانه ۳۵ درصد افزایش داشته، اما در سال جاری این رقم به‌طور ناگهانی به ۶۵ درصد افزایش یافته است. او از شهرداری خواست توضیحات دقیق‌تری درباره بندهای بودجه ارائه دهد. رضوی با اشاره به منابع درآمدی شهرداری، مانند هزینه خدمات شهری، تأکید کرد که شورای شهر با هرگونه افزایش غیرمتعارف هزینه‌های خدمات شهری و تحمیل فشار مالی به مردم مخالف است.

:
:
:
آخرین اخبار