پلیس شوشتر قاتل نوجوانی ۱۷ ساله را که در جریان نزاعی شخصی کشته شده بود، دستگیر کرد.
سرهنگ فرشاد کاظمی فرمانده انتظامی شوشتر امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در شوشتر، اظهار کرد: در ساعت ۱۶:۱۰ روز سهشنبه ۱۸ دیماه، گزارشی از وقوع یک نزاع مسلحانه با چاقو در منطقه نورمحمدی دریافت شد.
وی افزود: مأموران پلیس بلافاصله به محل حادثه اعزام شدند و مشخص شد نوجوان ۱۷ ساله، از ناحیه سینه مجروح شده است. وی پس از انتقال به بیمارستان والفجر شوشتر جان باخت.وی ادامه داد: تحقیقات پلیسی نشان داد که قاتل به دلیل اختلافات شخصی مرتکب این قتل شده است.سرهنگ کاظمی خاطرنشان کرد: نیروهای پلیس آگاهی شوشتر، روز چهارشنبه ۱۹ دیماه موفق به دستگیری این فرد شدند.
در حال حاضر اوضاع منطقه تحت کنترل بوده و آرامش برقرار است.فرمانده انتظامی شوشتر از شهروندان خواست تا در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک، موضوع را به سامانه ۱۱۰ گزارش دهند.