روحالله شکری رییس مرکز بهداشت آبادان، با اشاره به اهمیت این طرح، در جمع خبرنگاران ،اظهار کرد: کنترل و نظارت مستمر بر مراکز عرضه مواد غذایی، علاوه بر ارتقای امنیت غذایی، گامی موثر در جهت دستیابی به جامعهای سالم و عاری از مخاطرات بهداشتی است.وی افزود: «کارشناسان بهداشت محیط، ضمن نمونهبرداری از آبمیوههای توقیفشده و ثبت آنها در سامانه مواد غذایی، نمونهها را برای آزمایشهای میکروبی و شیمیایی به آزمایشگاه کنترل کیفی ارسال کردهاند.»شکری در ادامه به نتایج دیگر بازرسیهای بهداشتی اشاره کرد و اظهار داشت: «در همین راستا، ۴۵۵ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخمصرفگذشته شامل نوشیدنی، سوسیس و کالباس، و سالاد الویه نیز کشف، توقیف و معدومسازی شد.»رییس مرکز بهداشت آبادان از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، مراتب را از طریق تماس با سامانه ۱۹۰ یا مراجعه حضوری به مرکز بهداشت گزارش دهند تا با متخلفان برخورد قانونی صورت گیرد.