تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۴۰۳ - ۲۰:۱۵
کد خبر: ۳۰۵۱۴۰
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

آغاز به کار بیمارستان سیار بنیاد برکت در منطقه عین‌دو اهواز  

 

فعالیت بیمارستان ۹۲ تختخوابی سیار بنیاد برکت درمنطقه عین‌دو اهواز آغاز شد. سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی جندی شاپور اهواز

اظهارکرد: این بیمارستان سیار که در ساحت الحسین عین دو دایر است از امروز آغاز بکار کرده و تا ۲۰ دی ماه در این‌منطقه خدمات رسانی خواهد کرد.

دکتر حاتم بوستانی ادامه داد: این بیمارستان به همت گروه‌های جهادی و با همکاری مرکز بهداشت غرب اهواز برپا شده است که با آغاز بکار این بیمارستان، مردم نیازمند خدمات تخصصی، شناسایی و برای دریافت خدمات رایگان به این بیمارستان ارجاع می شوند.

وی ادامه داد: در این بیمارستان سیار خدمات تخصصی در بخش های داخلی، مغز و اعصاب، ارولوژی، چشم و بینایی سنجی، عینک سازی، اطفال، جراحی عمومی، پوست و زیبایی، تغذیه، مامایی، قلب و عروق، زنان و زایمان و سایر بخش های پاراکلینیک آزمایشگاه، دندانپزشکی، فیزیوتراپی ارائه می‌شود.

مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار