تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۸:۲۹
کد خبر: ۳۰۵۰۵
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

تنوع نامزدها زمینه حضور حداکثری در انتخابات

حسن سبحانی؛ نامزد احتمالی انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت: انتخابات، به‌خصوص انتخابات ریاست‌جمهوری یک اقدام سیاسی - ملی در طراز انتخابات نفر دوم جمهوری اسلامی است و خود این طراز یک الزاماتی را برای افراد به وجود می‌آورد.
 
وی افزود: این الزامات هم برای کسانی است که می‌خواهند داوطلب این کار شوند و هم برای مردم از نظر نگاه به سطح و اهمیت مسئله است. بدیهی است که رعایت موازین دینی و ادب سیاسی متناسب با شئونات ملت بزرگ ایران انتظار می‌رود.
 
سبحانی ادامه داد: سطح کار آنقدر بالا است که هر نوع بداخلاقی و بی‌اخلاقی را به طور طبیعی نهی می‌کند و اگر این بداخلاقی‌ها رخ دهد نشان از این دارد که هرکس مرتکب شده، سطح و اهمیت این کار را درک نکرده است.
 
نامزد احتمالی انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: انتخابات و مردم یک نسبتی با هم دارند و آن این است که مردم هم حق تعیین سرنوشت خود را دارند و هم منطقا باید از این حقشان استفاده کنند و در انتخابات مشارکت داشته باشند تا سرنوشتشان را آنطور که می‌خواهند رقم بزنند.
 
وی خاطرنشان کرد: بنابراین از یک طرف مسئولین اجرای انتخابات باید زمینه حضور حداکثری مردم را از حیث حضور متنوع کاندیدا از لحاظ فکری و سیاسی ذیل قانون اساسی و وفاداری به آن فراهم کنند و از طرف دیگر هم مردم باید احساس کنند با سلایق فکری و سیاسی آنها کاندیدای موجه حضور دارد و در انتخابات شرکت کنند.
مرجع / اقتصادآنلاین
برچسب ها: نامزد ، حضور ، انتخابات ، سبحانی
:
:
:
آخرین اخبار