تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۵
کد خبر: ۳۰۴۲۷۳
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

پرداخت تسهیلات خوداشتغالی به توان خواهان دارای مدرک فنی و حرفه ای

ادارات بهزیستی آبادان و خرمشهر به افراد تحت پوشش، دارای مدرک فنی و حرفه‌ای تسهیلات خود اشتغالی پرداخت می کنند.
 

مراسم روز جهانی معلولان ویژه دانش آموزان مدارس استثنایی آبادان و خرمشهر برگزار شد. 

رئیس اداره بهزیستی شهرستان آبادان گفت: بیش از ۹هزار و ۷۰۰ مستمری بگیر دارای معلولیت تحت پوشش اداره بهزیستی آبادان کمک هزینه نگهداری، حق پرستاری و خدمات توانبخشی دریافت می‌کنند.
عبدی با بیان اینکه استفاده از معابر و مکان‌های عمومی نیاز مبرم توانخواهان است افزود: از مسئولان خواست با مناسب سازی معابر دسترسی آسان این افراد به ادارات بانک‌ها و سایر مکان‌های عمومی را فراهم کنند.
رئیس اداره بهزیستی خرمشهر نیز از تحت پوشش بودن ۳ هزار و ۵۰۰ معلول در این شهرستان گفت و عنوان کرد: مشکل اساسی مسئولان اشتغال است.
عیدانی افزود: ادارات بهزیستی آبادان و خرمشهر به افراد تحت پوشش که دارای مدرک فنی و حرفه‌ای و یا جواز کسب باشند تسهیلات خود اشتغالی به مبلغ ۱۵۰ میلیون تومان بدون قطع مستمری،  پرداخت می کنند.

مرجع / صداوسیما
captcha
آخرین اخبار