مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان با بیان اینکه کتابخوانی از جمله مهمترین راههای ارتقای توسعه فرهنگی جامعه است گفت: وضع موجود جامعه امروز ما متناسب با میزان توجهی که در مکتب اسلام نسبت به کتاب و کتابخوانی وجود دارد نیست از این رو ضروری است ترویج و گسترش فرهنگ کتاب و کتابخوانی به شکل شایسته انجام شود.
مجید منادی روز چهارشنبه در آیین اختتامیه سی و دومین دوره هفته کتاب و مراسم گرامیداشت روز ملی قهرمان در خانه هنرمندان اهواز با اشاره به برگزاری برنامههای متنوع در استان به مناسبت هفته کتابخوانی به همت دستگاههای فرهنگی مختلف اظهار کرد: برنامههایی که در هفته کتابخوانی امسال انجام شد نسبت به سالهای گذشته از انسجام مطلوبتری برخوردار بود.
وی افزود: تاکیدات مقام معظم رهبری به عنوان پرچمدار حقیقی فرهنگ مطالعه و کتابخوانی در کشور، فراتر از یک شخصیت سیاسی و مقام حکومتی است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی خوزستان نیز در این آیین ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید جهاندیده و شهید شاهرخی فر از مدافعان حریم هوایی، شهدا را قهرمانان واقعی عنوان کرد و توضیح داد: خانواده شهدا نیز همچون شهدا قهرمان هستند و صبر، استقامت، پایداری آنها اجری کمتر از شهدا ندارد.
حجتالاسلام و المسلمین مهدی اخوان صباغ با بیان اینکه قهرمان پروری کار خانواده شهداست تاکید کرد: خانواده شهدا فرزند خود را به این نقطه رسانده که اجر شهادت نصیبش شده است.
وی با اشاره به اینکه امروز مبارزه با اسراییل در تمام دنیا علنی شده و جنگ حق علیه باطل یک جنگ رو در رو و محکم است افزود: بنا بر فرموده مقام معظم رهبری هر شخصی با هرچه میتواند به جبهه حق و جبهه مقاومت که امروز صف مقاومت آن مردم مظلوم و مقتدر لبنان و غزه هستند، کمک کند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی خوزستان گفت: اگر بتوانیم خود را به دریای خروشان امت حزب الله اتصال دهیم آنگاه میتوانیم نقش خود را در ریشه کنی اسرائیل تعریف کنیم.
در ادامه این آیین با حضور عبداله افرازه شهاوند، معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان از خانواده شهید جهاندیده و شهید شاهرخی فر به عنوان قهرمانهای خوزستان تجلیل شد.
رونمایی از سه کتاب با تقریظ مقام معظم رهبری
در این برنامه کتابهای «مجید بربری»، «بیست سال و سه روز» و «هواتو دارم» به عنوان کتابهایی که مورد تقریظ مقام معظم رهبری قرار گرفتند رونمایی شد.
همچنین از کتاب خاطرات دیدار آیت الله محسن حیدری با سید حسن نصرالله با نام «ملاقات در ضاحیه» نوشته رقیه حیدری رونمایی به عمل آمد.
در ادامه این آیین از زهرا ویسی نویسنده «کتاب خاکریز دوم»، غزاله عیدیوندی نویسنده «هجرت از خویش» و مهدی عارف نویسنده «بانوی مقاومت شوش» به عنوان نویسنده، از سیده مهشید پیام، هادی مدرس نیا و لیلی صابری نژاد به عنوان ناشران فعال قداردانی شد.
در پایان این آیین نیز از امیر آهن جان، مهدی مرادی، شهلا کوتی، ایوب سنگی، امیر عبیداوی، مرضیه عویدی، سجاد شاهرخی، مرجان ظریفی، معصومه موسوی، مهدی شجاعی، عبدالحمید صادق جولا، ارشاد قریشوندی، بهرام جمال پور، مهدی صفی آبادی و فریبا حیدرپور به عنوان مروجان کتاب و کتابخوانی تجلیل شد.