سید محسن موسوی زاده اظهار داشت: صنایع آلاینده در خوزستان سلامت مردم را تهدید میکنند و این مخاطرات زیست محیطی قابل پذیرش نیست.
وی افزود: وزارت نفت مدعی است سالانه 5 میلیارد دلار سرمایه در فلرهای نفتی از بین میرود و از سوی دیگر فلرهای نفتی آسیبهای جدی به زندگی مردم وارد میکند.
این نماینده مجلس گفت: البته روند جمعآوری فلرها از قبل آغاز شده و ما مطالبه جدی در خصوص جمع آوری تمام فلرهای نفتی به ویژه در حاشیه شهر اهواز را داشته و داریم.
موسوی زاده گفت: وجود شرکتهای عظیم فولادی در کلانشهر اهواز یکی دیگر از دلایل آلودگی هواست و باید این صنایع نیز به فکر سلامت مردم باشند.
این نماینده مجلس تاکید کرد: ما از این صنایع فولادی مطالبه کردهایم نسبت به نصب فیلترهای هوا در خروجی کوره های این شرکتها اقدام جدی کنند.
موسوی زاده گفت: همچنین یکی از مسئولیتهای اجتماعی ایجاد کمربند سبز و کاشت نهالهایی در جهت کاهش آلودگیهای ساطع شده از این شرکتهاست.
نماینده مردم اهواز، کارون ، باوی و حمیدیه در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: سومین علت آلودگی هوای خوزستان بحث نیشکر و سوزاندن مزارع نیشکر است که خواسته ما از شرکت نیشکر و شرکتهای فرعی وابسته به آن دوری از فعالیتهای سنتی در حذف باقی مانده نیشکر و در نظر گرفتن مسئله سلامتی مردم و آلودگی هواست.
عضو کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی با اشاره به کانونهای ریزگرد در خوزستان عنوان کرد: کانونهای ریزگرد در غرب و شرق خوزستان فعالند و یکی از منابع این کانونها، خشکاندن هورالعظیم برای استخراج نفت است.
وی اضافه کرد: خشکاندن هورالعظیم یک اقدام نابخشودنی است و باید به حقابه و زنده بودن هورالعظیم توجه جدی کرد.