تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۹
کد خبر: ۳۰۲۷۳۰
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
امام جمعه: نقشه راه فرهنگی شوش تدوین شود
 امام جمعه شوش گفت: تدوین نقشه راه فرهنگی این شهرستان به منظور بهره گیری از ظرفیت‌های کم نظیر فرهنگی و تاریخی شوش با استفاده از نخبگان و صاحب نظران در دستور کار قرار گیرد.
 

 حجت‌الاسلام سید مرتضی مرعشی روز چهارشنبه در نشست شورای فرهنگ عمومی شوش در سالن نشست‌های شهید دانش نهاد امامت جمعه این شهر بیان کرد: حرم مطهر دانیال نبی (ع)، اماکن متعدد تاریخی و همچنین وجود یادمان شهدای فتح‌المبین و جایگاه ممتاز این شهرستان در دوران دفاع مقدس از جمله ظرفیت‌هایی است که باید در برنامه ریزی فرهنگی در شوش به آن توجه شود.

وی وحدت را نیاز اصلی و کنونی شوش دانست و افزود: انجام کارهای بزرگ و ماندگار نیازمند وحدت و یک‌صدایی است به همین دلیل رفع کمبودها جز در سایه وحدت و انسجام ممکن نیست.

امام جمعه شوش، جایگاه شورای فرهنگ عمومی شهرستان در راهبری مسایل فرهنگی شوش را ممتاز دانست و بیان کرد: ظرفیت‌های شورای فرهنگ عمومی برای کاهش آسیب‌های اجتماعی در شوش استفاده شود.

وی با بیان اینکه فرهنگ باید به دغدغه مسوولان و دستگاه‌های شهرستان تبدیل شود، ادامه داد: تقویم برنامه‌های فرهنگی ۶ ماهه دوم امسال تدوین شده است ولی برای تکمیل این برنامه از هر پیشنهادی استقبال می‌شود.

مرامنامه اقوام شوش در حال تدوین است

فرماندار شوش نیز در این نشست، وحدت و هم‌گرایی بین مدیران این شهرستان را بی‌بدیل دانست و گفت: شوش در بهترین دوران مدیریتی از نظر اسنجام میان مسوولان و دستگاه‌های مختلف است که باید از این فرصت برای انجام کارهای بزرگ و گره گشایی از مسایل شهرستان نهایت استفاده را برد.

محسن حویزه افزود: باید با تکیه بر ظرفیت فرهنگ و هنر و شورای فرهنگ عمومی اقدام های فاخر و برجسته‌ای را در شوش رقم زد چرا که با زبان هنر بسیاری از مطالبه‌ها و مشکلات برطرف می‌شود.

وی امام‌جمعه شوش را حلقه محوری وحدت میان مدیران شهرستان دانست و ادامه داد: اجرای برنامه بزرگ ملی و بین‌المللی همچون کنگره ملی شعر عربی رضوی دعبل خزاعی از جمله رویدادهایی است که تکرار چنین برنامه‌هایی نیازمند انسجام و همراهی همه دستگاه‌ها است.

فرماندار شوش با اشاره به ظرفیت‌های بالای این شهرستان در حوزه‌های مختلف خواستار معرفی این ظرفیت‌ها از طریق برگزاری نمایشگاه و حضور سرمایه‌گذاران و شرکت‌های مستقر در منطقه شد.

وی با اشاره به ضرورت اصلاح برخی رویه‌های نادرست در منطقه افزود: تدوین مرامنامه با کمک و همراهی بزرگان و سران عشایر منطقه در حال انجام است.

حویزه گفت: این مرامنامه در رفع بسیاری از مسایل بین اقوام موثر است که نهایی شدن آن نقش کلیدی در کاهش بسیاری از آسیب‌های اجتماعی و اختلافات در این شهرستان خواهد داشت.

۱۶ کارگروه ذیل دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی شوش تشکیل شد

رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شوش نیز در این نشست گفت: ۱۶ کارگروه براساس ماده ۶ شیوه نامه شورای فرهنگ عمومی شهرستان‌ها به منظور تخصصی کردن پیگیری مسایل و کار کارشناسی دقیق با رویکرد کاربردی و متناسب با نیاز و مطالبه شهرستان ذیل شورای فرهنگ عمومی شوش تشکیل شد.

علیرضا چرخابی با اشاره به تدوین تقویم فرهنگی شوش افزود: هدف از تدوین تقویم فرهنگی شهرستان ترسیم چشم‌انداز اجرایی برنامه‌های فرهنگی شوش در یک دوره ۶ ماهه است تا ضمن اجرای مناسب تر این برنامه‌ها، فرصت بررسی مسایل اولویت دار در شورا فراهم شود.

وی با تاکید بر الزام دستگاه‌ها برای اجرای مصوبه‌های شورای فرهنگ عمومی بیان کرد: دبیرخانه شورای فرهنگ عمومی شوش بستری برای افزایش تعامل و ایجاد فضای گفتمان میان نخبگان، صاحب نظران و دستگاه‌های فرهنگی است و این دبیرخانه از هر نظر و پیشنهاد برای پیشبرد برنامه‌ها و رفع معضل‌های فرهنگی استقبال می‌کند.

رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شوش با اشاره به نقش و جایگاه شورای فرهنگ عمومی در شهرستان خواستار مشارکت جدی تر همه اعضای این شورا شد.

مرجع / ایرنا
:
:
:
آخرین اخبار