تاریخ انتشار: ۰۵ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۷
کد خبر: ۳۰۲۰۶۴
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

تصویب قیمت ذرت علوفله‌ای در شورای کشاورزی شوش

فرماندار شوش گفت: قیمت هر کیلوگرم ذرت علوفه‌ای در شورای کشاورزی این شهرستان ۲۴ هزار ریال تصویب شد و انتظار می‌رود کشاورزان محصول خود را بانرخ مصوب بفروشند.
 
 

محسن حویزه در نشست شورای کشاورزی شوش قیمت گذاری پایین ذرت علوفه‌ای توسط دلالان و دستگاه داران را از نگرانی‌های کشاورزان منطقه عنوان کرد و گفت: قیمت گذاری ذرت علوفه‌ای به منظور جلوگیری از تضییع حق کشاورزان شوش ۲۴ هزار ریال به تصویب رسید و انتظار از کشاورزان فروش ذرت علوفه‌ای با نرخ مصوب است.

وی با بیان اینکه قیمت مصوب پس از بررسی قیمت روز این محصول کشاورزی در مناطق مختلف و هزینه تمام شده تولید و کیفیت آن به تصویب رسید و برای صیانت از حق کشاورزان از هیچ کوششی دریغ نخواهد شد، افزود: ذرت علوفه‌ای تولیدی شوش در استان‌های دیگر با قیمتی میان ۳۰ تا ۴۰ هزار ریال به فروش می‌رسد و این در حالی است که دلالان و سوداگران، این محصول را ۱۵ هزار ریال برای هر کیلوگرم خریداری و با دوبرابر قیمت به دامداری‌ها یا کارخانجات به فروش می‌رسانند.

حویزه ادامه داد: با توجه به قیمت گذاری ذرت علوفه‌ای توسط شورای کشاورزی شوش، از کشاورزان منطقه درخواست می‌شود محصول خود را فقط با قیمت مصوب کیلویی ۲۴ هزار ریال به فروش برسانند.

فرماندار شوش با تاکید بر اینکه اگر همه کشاورزان به این شیوه عمل کنند، می‌توانند جلوی سقوط قیمت و ضرر و زیان را بگیرند، اضافه کرد: اداره جهاد کشاورزی شوش مسئول نظارت بر این فرآیند تعیین و مقرر شده است و باید نسبت به رصد بازار ذرت علوفه‌ای اقدام ویژه انجام دهد.  تشکیل اتحادیه‌ای برای دستگاه داران شهرستان از دیگر مصوبه‌های شورای کشاورزی شهرستان بود که با تشکیل این اتحادیه علاوه بر نظارت بر عملکرد دستگاه داران کشاورزی، فرصت ارائه خدمات و مشوق برای بهبود عملکرد فعالان این عرصه را فراهم می‌کند.

شوش یکی از قطب‌های بزرگ کشاورزی کشور بوده که در کشت و تولید محصولات، چون چغندر، گندم و ذرت رتبه بالایی در استان و کشور را دارد.

مرجع / صداوسیما
captcha
آخرین اخبار