تاریخ انتشار: ۰۴ مهر ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۴
کد خبر: ۳۰۰۲۴۹
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
اعلام ۱۰ ساختمان بلند مرتبه و نا ایمن دولتی خوزستان به دستگاه قضایی
 معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان از شناسایی بیش از ۲۵۰ ساختمان نا ایمنی در استان خبر داد و گفت: برای ۵۰ ساختمان در کمیسیون ساختمان های بلند مرتبه و نا ایمن دولتی پرونده بررسی تشکیل شده که از این تعداد ۱۰ ساختمان آن به مقامات قضایی برای تعیین تکلیف معرفی شده‌اند.
 

 

محمد خانچی روز چهارشنبه در حاشیه پنجمین نشست شورای فنی استان خوزستان بر تسریع در شناسایی ساختمان های ناایمن و ایمن سازی این ساختمان ها تاکید و اظهارکرد: در بند "ج" ماده ۵۲ برنامه هفتم توسعه، وزارت راه و شهرسازی مکلف است با همکاری وزارت کشور و شهرداری‌ها نسبت به شناسایی ساختمان‌های ناایمن، بحرانی و پرخطر دستگاه‌های اجرائی در کلان‌شهرها و مراکز استان‌ها از طریق مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی و سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی تا پایان سال اول برنامه اقدام کند.

وی ادامه داد: بر اساس این قانون، ایمن‌سازی این ساختمان های باید توسط دستگاه‌های مالک یا بهره‌بردار تا پایان سال سوم برنامه به پایان برسد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان خاطرنشان کرد: تاکنون بیش از ۲۵۰ ساختمان شناسایی و برای ۵۰ ساختمان آن در کمیسیون ساختمان های بلند مرتبه و ناایمن پرونده بررسی تشکیل و ۱۰ ساختمان آن به مقامات قضایی معرفی شده‌اند.

خانچی هماهنگی بیش از بیش دستگاه های متولی در این خصوص را ضروری عنوان کرد و افزود: در خصوص تسریع در ایمن سازی و شناسایی این ساختمان ها باید دستگاه های اجرایی همکاری بیش از بیش داشته باشند و با هماهنگی و اقدامات موثر از وقوع حوادث ناگوار در استان پیشگیری شود.

تیم‌های رصد نقاط بحرانی ناشی از آبگرفتگی‌ها ایجاد شده است

وی در ادامه با اشاره به نزدیکی بارش ها در فصل پاییز و زمستان به آمادگی همه جانبه دستگاه های اجرایی اشاره کرد و افزود: تیم های رصد نقاط بحرانی متشکل از کارشناسان دفتر فنی، مدیریت بحران، آب و فاضلاب و شهرداری ایجاد و ضمن شناسایی نقاط بحرانی سال گذشته در خصوص رفع معایب اقدام شود تا در بارش های امسال امکان مدیریت بهتر بحران فراهم باشد.

پیش از این سرپرست اداره کل مدیریت بحران استانداری خوزستان اعلام کرد که امسال برای جلوگیری و یا کاهش زمان ماندگاری مانده آب در فصل بارش باران از صنایع فعال در شهرستان‌های درگیر این موضوع کمک گرفته خواهد شد.

امسال چند ماه زودتر از زمان فصل بارش باران هماهنگی مربوط به مدیریت روان آب‌ها و کاهش مانداب ناشی از بارندگی در شهرهایی که سال‌های گذشته دارای مشکل شدند؛ در حال انجام است.

 پیش از این تنها راهکار جلوگیری از آبگرفتگی در استان را ایجاد سیستم دفع اب‌های سطحی اعلام شده که به دلیل نیاز به اعتبار زیاد شهرداری، توان تاسیس این شبکه را ندارد.

مرجع / ایرنا
:
:
:
آخرین اخبار