تاریخ انتشار: ۰۴ شهريور ۱۴۰۳ - ۲۳:۳۷
کد خبر: ۲۹۸۵۹۱
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

غرق شدن ۲ جوان در رودخانه لالی/ یکی از جوانان جان باخت  

معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر خوزستان گفت: ۲ جوان امروز یکشنبه در رودخانه آب شور شهرستان لالی غرق شدند که یک نفر از آن‌ها جان خود را از دست داد.

 امیرعباس نجفی روز یکشنبه در جمع خبرنگاران بیان کرد: با ارائه گزارش غرق شدن ۲ جوان در رودخانه آب شور شهرستان لالی، نیروهای امدادی جمعیت هلال احمر با ۲ دستگاه خودروی امدادی به محل وقوع حادثه اعزام شدند.

وی افزود: با تلاش نجاتگران هلال احمر یک نفر از افراد غرق شده پیدا شد و اقدامات پیش بیمارستانی، به دلیل نامساعد بودن سطح هوشیاری انجام و برای تکمیل روند درمان به بیمارستان منتقل شد.

نجفی بیان کرد: متاسفانه در این حادثه یک جوان جان باخت و جسد وی پس از بیرون آوردن از آب برای انجام مراحل قانونی به مراجع قانونی تحویل داده شد.

وی افزود: با توجه به اینکه بیشتر غرق شدگی‌ها عدم توجه و شناخت محل است، در نتیجه یادگیری مهارت‌های شنا کردن و آموزش در کاهش غرق شدگی بسیار اهمیت دارد.

  طی چند روز گذشته ۲ نفر از یک خانواده چهار نفره در ایذه غرق شدند.

مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار