تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۸:۵۱
کد خبر: ۲۹۸۰۴۰
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
استقرار الگوهای تابستانی در خوزستان تا هفته آینده
 مدیرکل هواشناسی خوزستان از پیش‌بینی وقوع دماهای ۴۸ درجه و بالاتر در بیشتر مناطق استان خبر داد.
محمد سبزه‌زاری  اظهار کرد: در بررسی  نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی همچنان استقرار الگوهای تابستانی مشاهده می‌شود که سبب وقوع دماهای ۴۸ درجه و بالاتر در بیشتر مناطق استان خوزستان به جز مناطق مرتفع شرقی و شمالی تا اوایل هفته آینده خواهد شد.

وی افزود: تا روز جمعه به ویژه در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه، وزش بادها در مناطق جنوبی، غربی و  بخش‌هایی از مرکزی به صورت متوسط تا نسبتا شدید خواهد بود که با توجه به میزان وزش باد احتمال وقوع گرد و غبار محلی و موقتی در این مناطق نیز دور از انتظار نیست. در این ایام شمال خلیج فارس در بعضی ساعات نیمه مواج است.

مدیرکل هواشناسی خوزستان گفت: در شبانه‌روز گذشته  امیدیه با ۴۹ و ایذه با ۲۳  درجه سانتیگراد به ترتیب گرمترین و خنکترین نقاط استان خوزستان گزارش شده‌اند. تغییرات دمای اهواز در این مدت بین ۴۸.۱ و ۲۹.۹  درجه سانتیگراد در نوسان بوده است. 

مرجع / ایسنا
:
:
:
آخرین اخبار