تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۲:۱۷
کد خبر: ۲۹۴۸۹۲
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

رزمایش عیب‌یابی حرارت در شبکه برق منطقه‌ای خوزستان برگزار شد

رزمایش عیب‌یابی حرارت در شبکه برق منطقه‌ای خوزستان برگزار شد

 مدیر امور هماهنگی نواحی انتقال شرکت برق منطقه‌ای خوزستان گفت: رزمایش ترموویژن (عیب‌یابی حرارتی) در پست‌های برق این شرکت برای عبور از پیک مصرف با بررسی تعداد ۱۰۲ پست برق انتقال و فوق توزیع برگزار شد.

 محسن مرادی روز سه‌شنبه در حاشیه برگزاری این رزمایش در جمع خبرنگاران اظهار کرد: رزمایش ترموویژن (عیب‌یابی با دوربین حرارتی) پست‌های برق این شرکت جهت شناسایی تجهیزات دارای اشکال و آماده‌سازی شبکه برای عبور از پیک مصرف برگزار شد.

وی با بیان اینکه این رزمایش به مدت سه روز و با برنامه‌ریزی معاونت دفتر انتقال شرکت توانیر برگزار شده ادامه داد: این رزمایش با حضور ۱۰ گروه عملیاتی از شرکت برق منطقه‌ای خوزستان و هفت گروه عملیاتی از شرکت‌های برق منطقه‌ای باختر، اصفهان، غرب و فارس برگزار شده است.

مرادی افزود: رزمایش ترموویژن ۱۰۲ پست انتقال و فوق توزیع مورد بررسی قرار گرفت و تجهیزاتی که نقاط دمایی آن بالاتر از حد نرمال و دچار اشکال بوده شناسایی شد.

مدیر امور هماهنگی نواحی انتقال شرکت برق منطقه‌ای خوزستان اظهار کرد: بر اساس اولویت تجهیزات دارای آسیب رفع مشکل خواهند شد تا احتمال حادثه و اشکال در تجهیزات در پیک مصرف از بین برود و در روند برق‌رسانی خللی ایجاد نشود.

شرکت برق منطقه‌ای خوزستان مسئولیت تامین انتقال برق در ۲ استان خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد را بر عهده دارد.

مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار