تاریخ انتشار: ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۸:۵۶
کد خبر: ۲۹۳۴۹۷
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

نفت مانع از ثبت تالاب هورالعظیم در کنوانسیون رامسر می‌شود

 

معاون محیط زیست دریایی و تالاب‌های سازمان حفاظت محیط زیست گفت: بهره‌برداری نفت و مسایل پیرامون وزارت نیرو از جمله محدودیت‌های ثبت این تالاب در کنوانسیون رامسر است.

 

مجتبی ذوالجودی معاون محیط زیست دریایی و تالاب‌های سازمان حفاظت محیط زیست امروز در نشست حقوقی اداره کل حفاظت محیط زیست استان خوزستان با تشریح محدودیت‌ها ثبت تالاب هورالعظیم، برای ثبت در کنوانسیون رامسر اظهار کرد: بهره‌برداری نفت و مسایل پیرامون وزارت نیرو از جمله محدودیت‌های ثبت این تالاب در کنوانسیون رامسر است و تلاش می‌شود تا با کسب موافقت وزارت نفت و نیرو تا این تالاب در فهرست این کنوانسیون ثبت شود.

وی افزود: سازمان‌محیط زیست معتقد است که ثبت این‌تالاب در کنوانسیون می‌تواند به اکوسیستم منطقه کمک کننده باشد و برای دیگر تالاب‌های کشور نیز این رویکرد دنبال می‌شود.

ذوالجودی با بیان اینکه دولت سیزدهم جزو محیط زیستی‌ترین دولت‌های بعد از انقلاب است، تصریح کرد: یکی از شعار‌های سازمان حفاظت محیط زیست این است که در کار‌های توسعه‌ای کشور بن بستی وجود ندارد بلکه باید راهکار مناسب را ارایه داد و متناسب با وضعیت اقتصادی کشور در اقدامات توسعه‌ای همراهی کرد.وی درباره اجرای طرح‌های عمرانی در تالاب‌ها ادامه داد: ملاک عمل، قانون حفاظت و مدیریت تالاب‌ها است، اجرای این قانون به نفع محیط زیست کشور و همچنین سواحل است.

مرجع / فـارس
captcha
آخرین اخبار