تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۸:۴۹
کد خبر: ۲۹۰۱۴۰
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

استاندار: شهرک‌ صنایع تبدیلی کشاورزی در نقاط مختلف خوزستان ساخته شود

 استاندار خوزستان با تاکید بر ضرورت توسعه صنایع تبدیلی کشاورزی گفت: باید شهرک‌های صنایع تبدیلی در شمال، جنوب و مرکز استان ساخته شود.

به گزارش ایرنا، علی‌اکبر حسینی‌محراب شنبه شب در نشست صمیمی با مدیران بخش‌های مختلف سازمان جهاد کشاورزی خوزستان بیان کرد: ظرفیت و عظمت کشاورزی استان خوزستان نیازمند هم‌فکری، هم‌افزایی و ارایه طرح‌های جدید است و تفکر سنتی پاسخگوی مشکلات استان نیست و فقط موجب صرف هزینه و ناامیدی می‌شود.

وی بر ضرورت همکاری نخبگان کشاورزی برای حل مشکلات تاکید کرد و افزود: باید با همکاری نخبگان کشاورزی بتوانیم طی یکسال صدها گام در این حوزه به جلو برویم.

استاندار خوزستان گفت: زمانی که تفکر نخبگان در اختیار مدیران کلان استان قرار بگیرد و هم‌افزایی شود تحقیقات به رشد منجر خواهد شد.

حسینی‌محراب اضافه کرد: برای رسیدن به طرح‌های ایده‌آل و تولید بیشتر باید طرح کارشناسی داشته باشیم.

استاندار خوزستان ادامه داد: مصرف بهینه آب کشاورزی و افزایش عملکرد محصولات باید توسط نخبگان این حوزه طراحی شود و حرکتی نو ارایه کنند.

وی با انتقاد از اینکه جهاد کشاورزی در یکسال گذشته در طرح ۵۵۰ هزار هکتاری مورد نظر رهبر معظم انقلاب پیشقدم نشده گفت: این طرح باید به سود کشاورزان اجرا شود.

حسینی‌محراب اظهارکرد: خوزستان باید استان اول در حوزه شیلات باشد و بتوانیم با کشورهایی که در تولید آبزیان فعال هستند رقابت کنیم و بازار منطقه را به دست گیریم.

استاندار خوزستان افزود: کشورهای مختلف برای کسب بازار محصولات وارد جنگ شده‌اند که محصولات شیلاتی و کشاورزی خوزستان نیز توانایی رقابت با آنها را دارند که باید ورود کنند.

وی با اشاره به تلاش کشورهای مختلف برای جذب بازار تصریح‌کرد: باید کاری کنیم با تولید محصولات باکیفیت بازار را از رقبا بگیریم و اجازه ندهیم کشورهای همسایه جای ما را پُر کنند.

حسینی‌محراب با بیان اینکه بازار برخی محصولات کشورمان مانند سیگار در اختیار چند کشور غربی است، اضافه کرد: در واقع می‌خواهند انحصار بازار محصولات را همچنان داشته باشند و رقیب نداشته باشند.

استاندار: شهرک‌ صنایع تبدیلی کشاورزی در نقاط مختلف خوزستان ساخته شود


استاندار خوزستان به تبلیغات منفی برخی کشورها علیه محصولات کشاورزی ایرانی اشاره کرد و گفت: این تبلیغات باعث شده تاجران برخی کشورها به محصولات ایرانی اعتماد نکنند و محصولات کشورمان به فروش نرسد.

وی بر ضرورت رقابت برای بازاریابی محصولات کشاورزی و ثبات فروش تاکید کرد و گفت: باید قوانین ثابتی در خصوص گمرک و صادرات محصولات کشاورزی وضع شود تا بازار محصولات ثابت بماند و تولید محصولات کشاورزی موجب ثروت‌آفرینی و ایجاد آرامش در استان شود.

وی با بیان اینکه تمامی امکانات موجود در کشور در خوزستان فراهم است، ادامه داد: باید با مدیریت علمی، عقلانی و همفکری مدیران جهادی برای انتقال تجارت، کشاورزی خوزستان را نجات داد.

استاندار خوزستان بیان کرد: کشاورزان باید تحصیلات عالیه داشته باشند تا بتوانند تولید محصولات را به صورت علمی مدیریت کنند و بازار را به دست بگیرند. 

وی تاکید کرد: تا زمانی که تحقیقات علمی در مزرعه اجرا نشود سودی حاصل نخواهد شد و کشاورزان همچنان ضرر خواهند کرد.

وی گفت: باید از تجربیات دیگر کشورها در تولید محصولات کشاورزی استفاده کرد تا شاهد رشد تولید باشیم.

 در این نشست مشکلات بخش‌های مختلف کشاورزی خوزستان در حضور استاندار مطرح و در این خصوص بحث و تبادل نظر شد.

مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار