تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۹:۲۵
کد خبر: ۲۸۹۹۶۱
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

معاون شهردار: یک‌سوم شهر اهواز شرایط نامطلوبی دارد

معاون شهردار: یک‌سوم شهر اهواز شرایط نامطلوبی دارد
معاون خدمات شهری شهرداری اهواز گفت:یک‌سوم شهر اهواز شرایط بسیار نامطلوبی دارد به گونه‌ای که امکانات اولیه زندگی شهروندی در این بخش‌ها وجود ندارد.

 علی شمسی معاون خدمات شهری شهرداری اهواز امروز در یک نشست خبری گفته است یک‌سوم شهر اهواز شرایط بسیار نامطلوبی دارد به گونه‌ای که امکانات اولیه زندگی شهروندی در این بخش‌ها وجود ندارد. این وضعیت بیشتر در غرب اهواز و بسیار آزار دهنده است؛ البته مقصر این مساله، شهرداری نیست.

وی تصریح کرده که وضعیت وجود نخاله‌های ساختمانی در بلوار شهید هاشمی (از میدان انقلاب تا ملاشیه) بسیار بد و اسفناک است.شمسی گفته است بعد از وضعیت نخاله‌های ساختمانی، سد معبر توسط وانت‌ها و مغازه‌دارها و همچنین تصرف معابر به معضلی برای اهواز تبدیل شده است و بیشترین چیزی است که مردم را آزار می‌دهد و مایه عذاب شهروندان شده است.

وی درباره سگ‌های ولگرد هم گفته است سگ‌های بلاصاحب با یک دستورالعمل جمع‌آوری می‌شوند. اگر مدتی تعداد سگ‌های بلاصاحب زیاد شد به این دلیل است که دارو کم شده بود.شمسی با اشاره به وضعیت نامناسب سرویس‌های بهداشتی گفت: با اقدامات انجام شده، تا پایان هفته تمام سرویس بهداشتی‌های سطح شهر اهواز فعال خواهند شد

 با توافق اعضای شورای شهر، طرح عدم احراز صلاحیت رضا امینی در نخستین جلسه شورا در سال جدید یعنی تاریخ ششم فروردین در دستور کار قرار خواهد گرفت.به گفته پور موسوی رئیس شورای شهر اهواز این تصمیم به علت در پیش بودن انتخابات و کنگره شهدای خوزستان بوده و با موافقت اعضای شورای شهر گرفته شده است.

مرجع / فـارس
captcha
آخرین اخبار