تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۴۰۲ - ۲۳:۱۴
کد خبر: ۲۸۹۵۵۵
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

اتوبوس حامل کالای قاچاق در هندیجان به مقصد نرسید

فرمانده انتظامی شهرستان هندیجان از توقیف  محموله کالای قاچاق به ارزش یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال  در این شهرستان  خبر داد. 
اتوبوس حامل کالای قاچاق در هندیجان به مقصد نرسید

  سرهنگ کامران خوشناموند گفت: در راستاي مبارزه جدي و همه جانبه با پديده شوم قاچاق کالا و ارز، ماموران پلیس ایستگاه ایست و بازرسی امام زاده عبدالله حین کنترل خودروهای عبوری در محورهای مواصلاتی به یک دستگاه اتوبوس مشکوک و با رعايت حقوق شهروندي و با استفاده از علائم هشدار دهنده آن‌ را متوقف کردند.

وی افزود: در بازرسی از خودروی توقیفی تعداد ۳ هزار قوطی نوشیدنی خارجی و ۳۰ قوطی ۴ لیتری روغن خارجی فاقد هرگونه مجوز گمرکي و قانوني کشف شد.

فرمانده انتظامی شهرستان هندیجان با اشاره به اینکه کارشناسان ارزش ریالی قاچاق کشف شده را یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال برآورد کردند، بیان داشت: در این ارتباط یک متهم پس از تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به اداره تعزيرات حکومتي شهرستان هندیجان معرفی شد.

مرجع / صداوسیما
captcha
آخرین اخبار