تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۰
کد خبر: ۲۸۸۳۱۱
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

کشف و ضبط فشنگ جنگی و اسلحه از ۲ خانه در ماهشهر

دادستان عمومی و انقلاب بندر ماهشهر از کشف و ضبط ۳۲۰ فشنگ اسلحه جنگی و یک کلت کمری از ۲ خانه خبر داد.
 مهدی محمدی روز سه شنبه بیان کرد: در راستای اجرای طرح مبارزه با قاچاق سلاح و مهمات بر اساس اطلاعات به دست آمده این میزان اسلحه و مهمات کشف شد.

وی با اشاره به بازداشت یک نفر در این بازرسی افزود: ناامن کردن محیط برای مجرمان و قاچاقچیان و حاملان سلاح از برنامه‌ها و سیاست‌های دستگاه قضایی است و دستگاه قضا اجازه نمی دهد خاطیان با اقدامات ساختارشکنانه خود امنیت عمومی مردم و جامعه را خدشه‌دار کنند.

محمدی گفت: دستگاه قضایی استان از حقوق و منافع مردم دفاع کرده و در چارچوب قانون و با قاطعیت با مخلان نظم عمومی و برهم زنندگان نظم و امنیت جامعه برخورد می‌کند.

 پیش از این رئیس کل دادگستری خوزستان نسبت به برخورد قاطع با حاملان اسلحه و مهمات در استان هشدار داده بود.

مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار