تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۴۰۲ - ۲۱:۴۹
کد خبر: ۲۸۷۸۳۴
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
مدیرکل بهزیستی خوزستان خبر داد

بهره‌برداری از ۱۰ طرح اشتغالزایی مددجویان تحت پوشش بهزیستی در اندیکا


بهره‌برداری از ۱۰ طرح اشتغالزایی مددجویان تحت پوشش بهزیستی در اندیکا

  مدیرکل بهزیستی خوزستان از بهره‌برداری از ۱۰ طرح اشتغال و واگذاری پنج واحد مسکونی به مددجویان و معلولان بهزیستی اندیکا به مناسبت دهه فجر خبر داد.

مهران کریمیان در حاشیه بهره‌برداری از ۱۰ طرح اشتغال و واگذاری پنج واحد مسکونی به مددجویان و معلولان بهزیستی اندیکا که امروز (۱۵ بهمن‌ماه) به مناسبت دهه فجر انجام شد، اظهار کرد: از ابتدای امسال تاکنون بالغ بر ۶۴ خانواده از خانواده‌های تحت پوشش در اندیکا کمک هزینه ساخت و تکمیل مسکن دریافت کرده‌اند و در مجموع ۵ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان کمک‌های بلاعوض به این خانواده‌ها پرداخت شده است. همچنین به بیش از هشت خانواده تحت پوشش تسهیلات ودیعه مسکن بلاعوض پرداخت شده و در مجموع ۲۷۰ میلیون تومان به حساب این خانوارها واریز شده است.

به گزارش ایسنا، وی افزود: در این مدت ۴۲ نفر از مددجویان موفق به دریافت تسهیلات اشتغال شده‌اند که مبلغ پرداختی به این افراد بیش از ۵ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان بوده است و توانستند مشاغل خود که عمدتا در حوزه کشاورزی و دامپروری بوده را راه‌اندازی کنند. دو مورد سرمایه کار بلاعوض نیز به خانواده‌های پوشش در اندیکا پرداخت شده است.

مدیرکل بهزیستی خوزستان گفت: در حوزه آماده‌سازی شغلی نیز با توجه به تفاهم‌نامه‌های منعقد شده با سازمان فنی و حرفه‌ای و صنایع دستی، زمینه آماده‌سازی برای خانواده‌های تحت پوشش در حال انجام است و مددجویانی که موفق به دریافت مدارک می‌شوند و آماده‌سازی شغلی برای آن‌ها انجام می‌شوند، جواز کسب دریافت می‌کنند، تسهیلات اشتغال‌زایی و سرمایه کار بلاعوض در اختیار آن‌ها قرار می‌گیرد تا مشاغل خود را راه‌اندازی کنند و به توانمندی و استقلال اقتصادی که هدف اصلی سازمان بهزیستی است، برسند.

وی بیان کرد: در اندیکا یک هزار و ۵۱۸ خانوار تحت پوشش بهزیستی هستند که یک هزار و ۳۳۴ خانوار از این تعداد دارای معلول و ۱۸۴ خانوار بی سرپرست و بدسرپرست هستند و ماهانه مستمری دریافت می‌کنند.
مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار