تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۴۰۲ - ۲۲:۲۸
کد خبر: ۲۸۷۶۶۱
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

امام جمعه لالی: دولت جلوی نابسامانی‌های بازار را بگیرد

امام جمعه لالی گفت: مردم انتظار دارند دولت نسبت به معیشت آن‌ها پیگیر بوده و از این نابسامانی‌های بازار جلوگیری کند.

امام جمعه لالی: دولت جلوی نابسامانی‌های بازار را بگیرد

 حجت‌الاسلام محمد گرمسیری امام جمعه لالی ظهر امروز در خطبه‌های نمازجمعه در مصلای این شهر با تبریک مبعث پیامبر اکرم(ص) و آغاز دهه فجر اظهار کرد: پیشرفت‌هایی که در کشور نمایش داده می‌شود موجب عصبانیت دشمنان ما شده و این‌ها را شکست‌های خود می‌دانند اما از آن جایی‌که رسانه‌های ما ضعیف هستند این پیشرفت‌ها به گوش مردم نمی‌رسد.

وی  تاکید کرد: این گله چند ساله ماست که چرا خدمات دولت و نظام به اطلاع مردم نمی‌رسد در حالی که به عنوان نمونه در این ایام بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان در لالی طرح و برنامه انجام شده اما آیا همه این کارها به اطلاع مردم می‌رسد.

امام جمعه لالی تصریح کرد: ادارات روابط عمومی‌های خود را قوی کنند تا کارهایشان به اطلاع مردم برسد چرا که ضعف رسانه‌ای در عدم تبلیغات خدمات دولت به مردم با جنگ رسانه‌ای و تبلیغات منفی دشمنان روبه‌رو می‌شود.

وی عنوان کرد: ما مشکلات معیشتی داریم چون سیاست‌های اقتصادی مناسبی دنبال نمی‌شود اما همه اقدامات و خدماتی که نظام جمهوری اسلامی به مردم ارائه می‌دهد باید به اطلاع عموم جامعه برسد.

گرمسیری با اشاره به افزایش قیمت ها در بازار بیان کرد: عده‌ای دنبال گران سازی و فشار معیشتی بر مردم هستند و با صحبت‌های خود باعث التهاب بیشتر به بازار می‌شوند به طوری که مردم انتظار دارند دولت نسبت به معیشت مردم پیگیر و از این نا به سامانی‌ها جلوگیری کند.

امام جمعه لالی خاطرنشان کرد: انقلاب ماندنی است ولی عده‌ای دست و پای بیهوده می‌زنند و نباید شک کرد که این انقلاب به ظهور حضرت حجت(عج) متصل خواهد شد.

مرجع / فـارس
captcha
آخرین اخبار