تاریخ انتشار: ۰۴ بهمن ۱۴۰۲ - ۲۱:۴۲
کد خبر: ۲۸۷۲۷۶
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

راه‌اندازی رشته اقتصاد بهداشت در دانشگاه علوم پزشکی اهواز

 


راه‌اندازی رشته اقتصاد بهداشت در دانشگاه علوم پزشکی اهواز

  معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی اهواز از موافقت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با راه‌اندازی رشته اقتصاد بهداشت مقطع کارشناسی‌ارشد ناپیوسته در این دانشگاه خبر داد.

دکتر شهنام عسکرپور در این خصوص گفت: شورای آموزش علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی در پاسخ به درخواست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اهواز در خصوص راه‌اندازی رشته اقتصاد بهداشت در مقطع کارشناسی‌ارشد ناپیوسته در دانشگاه، با پذیرش ظرفیت چهار دانشجو برای یک دوره در سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ موافقت کرد.

  وی افزود: پیش از این، وزارت بهداشت با پذیرش دانشجو در رشته آموزش هوشبری مقطع کارشناسی‌ ارشد ناپیوسته، دستیار فوق تخصصی مغز و اعصاب کودکان، پذیرش دانشجو در مقطع دکتری رشته مهندسی بهداشت حرفه‌ای و ایمنی کار، مقطع کارشناسی ارشد رشته اپیدمیولوژی، دکتری تخصصی در رشته بهداشت باروری و دکتری تخصصی در رشته ژنتیک پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی اهواز موافقت کرده بود.

مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار