تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۱:۲۳
کد خبر: ۲۸۵۲۷
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

حفاري صدرنشين باقي ماند/نفت آبادان به رده سوم صعود كرد

تيم‌هاي ملي‌حفاري اهواز و صنعت نفت آبادان، هفته هشتم رقابت‌هاي ليگ برتر فوتسال بانوان كشور را با پيروزي پشت سر گذاشتند.
 
روز پنجشنبه (19 بهمن‌ماه) ملي‌حفاري و نفت‌آبادان به ترتيب ميهمان و ميزبان تيم‌هاي كاسپين قزوين و متين وارنا ورامين بودند كه توانستند حريفان خود را با نتايج 5 بر صفر و 2 بر يك شكست دهند.
 
در اين ديدار‌ها، فهميه زارعي دو گل، فاطمه پاپي و آرزو صدقياني هر كدام يك گل و مدافع كاسپين نيز يك گل براي حفاري به ثمر رساندند. هر دو گل نفت‌آبادان را نيز نسيمه غلامي وارد دروازه متين وارنا ورامين كرد.
 
ملي‌حفاري و نفت‌آبادان، روز پنجشنبه (26 بهمن‌ماه) در هفته نهم رقابت‌هاي ليگ‌برتر كشور به ترتيب ميزبان پرسپوليس تهران و ميهمان مس‌پارس اصفهان هستند. با نتايج به دست آمده در هفته هشتم، ملي‌حفاري اهواز با 22 امتياز صدرنشين باقي ماند و صنعت نفت‌آبادان با 18 امتياز به رده سوم صعود كرد.

مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار