تاریخ انتشار: ۰۱ دی ۱۴۰۲ - ۲۰:۴۱
کد خبر: ۲۸۵۱۷۲
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

۴۰ هزار دانش آموز دزفولی از خدمات پیشگیرانه سلامت دهان و دندان بهره‌مند شدند

 رئیس مرکز بهداشت دزفول گفت: ۴۰ هزار دانش آموز دزفولی در سه ماهه نخست سال تحصیلی جاری از خدمات پیشگیرانه سلامت دهان و دندان (وارنیش فلوراید) مرکز بهداشت دزفول بهره‌مند شدند.

محمدعلی شفیعی نیا افزود: وارنیش فلوراید خدمتی بی خطر، بدون درد و بدون نیاز به بی حسی است که به صورت موضعی انجام می‌شود و فواید بسیاری در کاهش پوسیدگی دندانی، افزایش استحکام و مقاومت دندان ها دارد.

وی ادامه داد: خدمات پیشگیرانه سلامت دهان و دندان دارای مزایایی همچون پیشگیری از پوسیدگی دندان، کاهش هزینه های درمانی دندان پزشکی، جلوگیری از کشیدن دندان های شیری و دندان های دائمی در سنین پایین است.
رئیس مرکز بهداشت دزفول افزود:دانش آموزانی که به هر دلیل تاکنون موفق به دریافت این خدمات نشده اند، با مراجعه به خانه های بهداشت و پایگاه های سلامت محل سکونت نسبت به دریافت این خدمت بهداشتی (وارنیش فلوراید) اقدام نمایند.

۸۰ هزار دانش آموز در ۴۰۰ مدرسه و ۲۷۰ فضای آموزشی و تربیتی دزفول مشغول تحصیل هستند که از این تعداد ۹ هزار دانش آموز در مقطع ابتدایی هستند.
مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار